2016-09-01

Syksyn avainnauhat

Syksy saa taas ihmiset liikkeelle avainnauhat mielessään. Ja siten tietysti meikäläisen sormet syyhyämään ja aivot rentoutumaan päivätöiden jälkeen. :) Tässä taas pari kuvaa avainnauhoista, jotka on jo tekovaiheessa ladattu täyteen rentouttavia ja kannustavia ajatuksia. 


Valkoisia makeanvedenhelmiä ja vaalean persikanvärisiä helmiäislasihelmiä. Vihdoinkin löysin sellaista vaijeria, joka menee makeanvedenhelmienkin läpi vaivatta kaksi kertaa.


Tässä kuvassa nettikaupasta löytyvät harmaa, violetti ja tuo äskeinen vaalea avainnauha. Jokainen sopisi omaankin kaulaani, mutta oma pinkki-ihanani on vielä niin hyvässä kunnossa etten malta luopua siitä. Se on ollut joka päiväisessä käytössä nyt jo yli vuoden, eikä osoita kulumisen merkkejä. Muutama kollega on ostanut nyt omia kaulojaan koristamaan näitä, ja saan siten kuulla myös heidän käyttökokemuksiaan ja varmasti ainakin reklamaatio tulee perille, jos nauha ei jostain syystä kestä. :) 


Viimeisessä kuvassa mun avokado"puu", jonka lehdet paloi auringossa noin rumaksi. Henkiin se kuitenkin jäi ja pukkaa jo uusia lehtiä onnellisena. Kuvan pointtina on kuitenkin uusi makrolisäke, jonka toivon taas innostavan kuvaamaan lisää. Näin nättiä jälkeä!

t. Miina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti