2016-06-03

Kastehelmiä, nahkanauhaa ja parit tulppaanit

Solmin taas söpösiä kastehelmiä ja ajattelinpa laittaa kuvan tännekin. Jostain kumman syystä valkoiset, pienet makeanvedenhelmet on tosi hankalasti saavutettavissa, joten päätin kokeilla hopeaa väriä tällä kertaa. Helmet on makeanvedenhelmiä, ne on solmittu silkkiin ja lukot (+muut metalliosat lukon ympärillä) on hopeaa. Tein taas kaulakorun, n. 30 cm pitkän, ja siihen samaan settiin rannekorun, jota voi myöhemmin käyttää jatkopalana ja korulle saa siten lisää käyttöaikaa. Näitä on aina kiva tehdä, kun saa tehdä niin pieniä ja suloisia! :) 


Kastehelmet on osoittautunut aika suosituksi tuotteeksi, enkä kyllä yhtään ihmettele! Käsityötä arvostavat ihmiset tuntuvat tykkäävän näistä. Moni kultasepänliike myy kastehelmiä myös vaijeriin pujotettuna, mutta itse tykkään solmittujen helminauhojen tunnelmasta. :) 

Nuo salpalukot on tosi pikkuruisia, olikohan halkaisija 6 mm? Näiden kanssa sai kyllä vähän näpertää, mutta kyllä ne toimivat ovat silti. Saattoi olla harjoituksen puutettakin. ;)

Nämä löytyy myynnistä täältä. Voit ostaa ranne- ja kaulanauhat erikseen.


Vaihdoin vasta myös ystäväni ostamaan Mowan tekemään riipukseen vähän paremman nauhan (tai oikeastaan kaksi). Nauhat on nahkaa ja pituudet on 40 cm ja 80 cm. Nauhoja voi vaihdella, lukon vastakappale menee juuri ja juuri läpi tuosta riipuspidikkeestä. Nauhanpäät ja lukko ovat teräksen värisiä, mutta riipuspidikettä ei valitettavasti löytynyt just precis saman värisenä. Metallia kuitenkin sekin. Mowan sivujen mukaan hän tekee taideteoksensa ilman sivellintä, ja häneltä löytyy ihania tauluja...


Olen myös kumma kyllä saanut kukkapenkin kukoistamaan. Meillä on ensimmäistä kertaa piha, joten iloitsen kyllä tästä pienestä onnistumisesta. :D Kukkapenkissä on helmililjoja, valkoisia tulppaaneja ja vielä myöhemmin on tulossa ukonlaukkoja. Niistä ei kyllä välttämättä kovin moni onnistu. 

Mukavaa viikonloppua!<3

t. Miina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti