2016-05-27

Rippikorua ja ajatuksia blogista

Olen täällä taas innostunut korujen tekemisestä ja samalla miettinyt tätä blogin tulevaisuutta. Nyt kirjoittaminen taas innostaisi, kun on enemmän aikaa, mutta en tiedä herääkö tämä oikeasti enää henkiin. Korujen lisäileminen tuntuu turhalta mainostamiselta (ja kukapa sellaista jaksaa lukea kun joka paikka on mainosten kyllästämä jo muutenkin...) ja muiden juttujen kirjoitteleminen alkoi tuntua vähän, öö, turhalta sekin. Ja töissä saa muutenkin olla esillä, joten haluanko olla sitä enää täällä internetin ihmemaassa? Kuvissa on eilen tekemäni rippikoru, joka löytyy kaupasta myynnistä. Käy katsomassa, jos sinulla on oma lapsi tai vaikka kummilapsi, joka pääsee tänä kesänä ripille. Helminä on makeanvedenhelmiä ja nuo kristallit ovat swarovskin biconeita. Hopeisia rippiristejä löysin vihdoin yhdestä kaupasta, ja ostin kaikki mitä siellä oli. Harmi vain, että ristejä oli vain kolme. Nyt mietin että teenkö näitä koruja kaikki kolme vai odotanko, haluaako joku tilata omien suunnitelmiensa mukaisen korun. Niitä tilauksia tulee yleensä silloin, kun kaikki saatavilla olevat osat on käytetty. :D 


Koruilleni tietenkin haluaisin saada jostain lisää näkyvyyttä ja kysymys onkin, että miten tästä eteenpäin. Sitä(kin) hommaa pitäisi tehdä pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti: ei todellakaan näin, että teen silloin kun mieli tekee ja varastot kertyy kun myynti ei näköjään itsestään tapahdu. Laitoin jo hakemusta suomen käsityöyrittäjien järjestöön, jospa sieltä saisin kaipaamaani tukea ja verkoston. Tämä korujen tekeminen on niin kivaa, mutta jotain pitäisi tosiaan tehdä toisin että saisin homman oikeasti pelaamaan. Jotain uutta kai pitäisi keksiä? Torimyyntiä voisi aina kokeilla, mutta en oikeasti tiedä onko minusta torimuijaksi. Ideoita saa heittää. :) 

Tekemäni rippiristikoru on kuitenkin ihana ja käyttäisin sellaista itse varmasti myös rippijuhlan jälkeen. En muuten koskaan saanut omaa rippiristiä - jonkun muun hopeakorun kyllä - ja ehkä siksi tykkään näistä niin kovin! 

Mukavaa viikonloppua teille! :)

t. Miina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti