2016-05-19

Edelleen soutache-koukussa

Pitkästä aikaa täällä. Olen edelleen hurahtanut soutache-korviksiin, joten tässä uusimmat aikaansaannokseni, megajuhlavat statement-korvikset (mulle itselle!), joita tein melkein tauotta kaksi iltaa: 


Näillä korviksilla on ihan kivasti kokoa. Keskihelmet, swarovskin rivolit, ovat halkaisijaltaan 12 milliset. Innostuin tällaisesta epäsymmetrisestä mallista Pinterestissä ja tilaisin sitten vähän summittaisesti itselle materiaalia samantyyppisiin helyihin. Ehkä vähempikin kimallus olisi voinut riittää, mutta näkyypähän ainakin kauas. 

Pahimpaan soutache-kuumeeseen ehdin korutilauksen tuloa odotellessa vääntää tällaiset mustat, vähän pliisummat arkiyksilöt, joissa osa helmistä on kierrätettyä ja osa laatikoiden pohjalta kerättyjä. Kummasti sitä saa kokonaisia koruja tehtyä laatikon pohjista. :D Näistä ei tosiaan blingiä puutu, joten eikö olisi jollakin aihetta järjestää kunnon juhlat? En vielä ole ihan varma uskallanko käyttää näitä arjessa - en halua näyttää ihan joulukuuselta - vai säästänkö vain juhlatilaisuuksiin. Tarpeeksi simppeleihin vaatteisiin yhdistettynä nämä kyllä varmasti menisivät myös tavallisena torstaina...?

Näissä käsinommelluissa korviksissa on materiaaleina soutache-lankaa, keskihelminä swarovskit, muina helminä helmiäislasihelmiä, lasihelmiä, kristallihelmiä, tsekkiläisiä lasihelmiä, preciosan kristalleja ja miyuki-siemenhelmiä. Käsialassa mulla on vielä hieman treenaamista, mutta jospa ajan kanssa sekin parantuisi. Ja minulla on paha tapa  nähdä vain virheet näistäkin. Pitäisi ehkä osata siristää silmiä hieman ja sumentaa siten yksityiskohtia, jotta osaisi olla täysin tyytyväinen. ;) Vaikka muut kehuu ja ihastelee, itse jumittuu kiristäviin lankoihin ja läpipaistavaan taustakankaaseen. 

Mutta olen rohkea ja teen tällaisia tilauksesta sullekin, jos innostut. :) 

Nyt korujen kuvaamiseen ja tänne laittamiseen ei olekaan oikein riittänyt aikaa ja mielenkiintoa. Enemmän yritän päivitellä nettikauppaa ja Jadeitin (toiminimeni) Facebook-sivuja. Käy tykkäämässä jos et ole sitä vielä tehnyt! Nettikaupasta muuten löytyy myös niitä kuuluisia open muistamiseen soveltuvia edullisia korviksia. Ja sitten niitä vähän arvokkaampiakin koruja valmistuneille. Tilauksestakin vielä ehtii saada jos toiveissa on ihan jotain uniikkia. :)

Mukavaa torstai-iltaa!

1 kommentti: