2015-12-13

Aikainen lintu joulukuusen nappaa

Meillä on nautiskeltu joulukuusesta olohuoneessa jo jonkin aikaa ja nyt sain otettua melko valoisan aikaan kuvia tännekin. Kuusi tuo jouluista tunnelmaa vaikka tuoksua tässä miehen vanhemmilta saadussa yksilössä ei olekaan. Reilu parimetrinen kuusi sopii aika kivasti meidän korkeaan olohuoneeseen – veikkaan että sellainen 1,80 senttinen näyttäisi sittenkin aika rääpäleeltä meillä... Tykkään 6 metrin korkuisesta olohuoneesta mutta on se kyllä aika hankala sisustettava, esimerkiksi mikään taulu ei ole tarpeeksi iso tuolle kokonaiselle valkoiselle seinälle.


Yritin pysyä hillityissä palloissa. Noita diskopalloja ostin jo muutama vuosi sitten meillä kuusen virkaa toimittaneeseen karahkaan ja ne pääsivät esille nytkin. Loput koristeet on uusia, sillä meillä ei ole aiemmin ollut koskaan joulukuusta tilan puutteet vuoksi. Valkoista, kimaltavaa, kristallia, kirkasta muovia... 


Kuusen kärjessä keikkuva tähti on Ikeasta, se on yllättävän iso (!) ja minusta ihan hyvän näköinen vaikka olisin halunnut sen alunperin hopeisena. Kimaltavia nauhoja tai ah niin kauniita lippunauhoja meille ei taida tulla vaikka muuten olen vähän itsekin yllättynyt miten perinteisiä pallokoristeita valitsin. 

Alemman kuvan lasikristallipallot ovat suosikkejani, stockalta näitä sai 1,90 e/kpl. Siskon parivuotias pikkuprinsessa ihastui näihin myös ja mainitsi lemppareikseen. Sama maku meillä!


Joulukuusen lisäksi meillä on vähän muutenkin lisääntynyt koristeiden määrä edellisistä postauksista, pitäisi nyt vain saada kamera laulamaan joku päivä. Töihin on nyt uponnut älytön määrä energiaa, joka on muutenkin jo aika vähissä syksyn jäljiltä. Onneksi joululoma alkaa iiiiihan just!

Mukavaa (adventti)sunnuntaita teille ja kiva kun käytte!<3

- Miina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti