2015-11-23

Måndagsmys ja ikean tuomiset

Voisipa aina aloittaa viikon hitaasti ja kotoa pitäen. Tänään kalenteri näytti että päivällä ei ole pakollisia menoja, joten päätin aloittaa työt vähän hitaammin sohvan nurkasta käsin! Aika houkuttelevalta tuo sohva näyttikin lampaantaljoineen ja viltteineen, vai mitä? 


Sisustuslehti sai häipyä töiden tieltä mutta kotoisaa tuohon käpertyminen aamusta oli joka tapauksessa.  Lampaantalja lämmittää niin ihanasti. Pikkuhiljaa olen ripotellut kotiin kynttilöitä ja nyt viimeisimpänä nostin puisen tähden kirjavitriinin päälle. Kasvin ostin viikonloppuna Ikeasta, samoin kuin sohvalla loikovan lampaantaljan. Toivotaan pitkää ikää molemmille. :D 


Tarttui sieltä Ikeasta kaikkea muutakin, huh, en halua edes ajatella rahan menoa. En ollut käynyt Ikeassa varmaan kahteen vuoteen joten aika siellä kului kuin siivillä. Kaupan kiertämiseen meni kuitenkin niin valtavasti aikaa ja ehdin mielessäni kuluttaa rahat niin moneen kertaan, että lopuksi iski piheys ja jätin Ikean pellavalakanat pois kyydistä. Onko teillä kenelläkään kokemusta kyseisistä lakanoista, onko ne niin hyvät että kannattaisi sittenkin hakea ne seuraavalla ohikulkumatkalla mukaan? 

Nyt pitää kuitenkin joutua vielä illaksi töihin joten kivaa alkanutta viikkoa teille kaikille! :) 

6 kommenttia:

 1. Ihana sohvanurkka.
  Mulla ei ole kokemuksia Ikean lakanoista. Olen kuullut, että tavalliset lakanat eivät ole kovin hyvälaatuisia, mutta pellavalakanoista en osaa sanoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen tavallisista kuullut että eivät ole kestäviä. Yritin netistä etsiä vertailuja ikean pellavalakanoista mutta en oikein löytänyt. Ne olisivat aika edulliset kuitenkin moniin kalliimpiin merkkeihin verrattuna, mutta en silti haluaisi edes sitä 80 euroa maksaa jos lakanat ovatkin huonot.

   Poista
 2. Kyllä, erittäin houkutteleva soffanurkkaus. Haluun kans lampaantaljan, mutta piheus iskee aina kun sellaisen jossain näen. Tuo pingutyyny on kyllä ihqu.

  Meiltä on jonninverran matkaa lähimpään Ikeaan, joka sijaitsee Tampereella, että ei päästä sinne muutenkuin silloin kun mies tahtoo Bilteemaan ;) Lakanoita en ole minäkään sieltä ikinä ostanut, että en osaa noista pellavaisista sanoa mitään. Ikeassa on muuten se ärsyttävä puoli, että siellä on pakko kiertää koko halli, vaikka vain muutamaa asiaa haluaisit katsella. Että aikaa siellä kyllä kulumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ei muuta kuin ehdottelemaan vain miehelle rakennus/remontointiprojekteja niin pääset itse shoppailemaan!

   Ja ajan kuluminen on niin totta... Me teimme tosin tarkoituksella kunnon retken ikeaan, kun ajomatkoihinkin menee kuitenkin yli tunti yhteen suuntaan. :)

   Poista
 3. Kivan kotoisaa. Ikeaan tekisikin mieli päästä tsekkaamaan joulu yms jutut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. :) Minäkin odotin joulujuttuja paljon, mutta loppujen lopuksi ainakaan Haaparannassa niihin ei minun mielestäni oltu juuri panostettu...

   Poista