2015-11-11

Itsetehdyt pallovalot

Aikamoista vauhtia vilistää tämä marraskuu. Ulkona on pimeää kuin pussissa ja töitä tehdessä vierähtää kummasti kaikki aika sisätiloissa. Urheillakin pitäisi mutta kuka kehtaisi lenkkeillä a) pimeänä aamuna ennen päivän ekoja töitä, b) kesken työpäivän niiden parin luppotunnin aikana, jotka kulutan jossain odottaessani siirtymistä toiselle työpaikalle tai c) illalla viimeisten töiden jälkeen iltayhdeksän aikaan? Joo ei ole minusta ainakaan urheilijaksi nyt, vaikka tämänsyksyinen korvatulehdus talttui jo eikä uusia toivottavasti tule.

Joulua en ole vielä alkanut juurikaan miettiä, mutta pienet paperinarupallot ovat jo päässeet tasolle tuomaan edes hitusen valoa. Olisiko nämä nyt sitten se ensimmäinen merkki joulusta? Pallot tein pari-kolme vuotta sitten itse, ja ne ovat säilyneet ehjänä muutoista huolimatta. Valoina on ladattavilla pattereilla toimiva pieni valosarja. En ole vieläkään saanut kiinnitettyä valoja palloihin kunnolla vaan ne on nyt vain tökätty aukoista sisälle palloihin. Näin näitä ei siis voi ripustaa roikkumaan, mutta säilyttäminen on hitusen helpompaa kun valosarjan saa helposti irti. Linkin takaa löytyy vanha postaukseni pallojen teosta... Melkoista luettavaa ja ihanasti keskitettyä tekstiä! O.O Samalle Ikean tasolle on päätynyt majailemaan myös laukkuvalikoimani, ah niin ihana Korsin mini-Selma ja Tukholman reissulta ostettu Fiorelli. Ja tietenkin ne päivittäin käytössä olevat korut, pieni lamppu ja joskus muinoin räpeltämäni taulu, joka edelleen odottaa kehyksiään... 

Pallovaloista tulee ihanat varjot lipaston lasikanteen, varmaan jotenkuten erottuu vaikka kuvamateriaali onkin nyt hieman tärähtänyttä. Ihastelen edelleen niitä oikeita pallovaloja blogeissa, mutta ainakaan vielä en ole hairahtunut ostoksille asti. Ehkä nämä riittävät ainakin täksi talveksi, vai mitä? Ja onhan se aina vähän eri fiilis tunnelmoida jollakin itse tehdyllä räpellyksellä. Ei ole ainakaan joka blogissa samanlaisia. :) 

Mukavaa keskiviikkoiltaa teille!<3

3 kommenttia:

 1. Aah, mä muistan kun sä teit nää silloin. Nää on mulla edelleen to do -listalla. Ei oo osunut jostain syystä vesi-ilmapalloja käteen kauppareissulla ;) Ja tarttis kai tuota paperinaruakin olla ;D
  En kyllä erikseen lähtis mitään pallovaloja osteleen, jos olisin itte näin hienot tehnyt!

  Ja kivasti sopii kauniit laukut ja korut sun muut samalle pöydälle valojen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta on ne vähän erityyppisiä ne valmiit pallovalot ja ne saisi myös roikkumaan! Tai sitten pitäisi vain nähdä se vaiva että vaikka liimaisi nuo valot kiinni palloihin. :)

   Aika hauska kun muistat! :D

   Poista
 2. Hienot pallot. Mulla on myös suunnitelmissa tehdä valopallot ennen joulua.
  Ehkä voisin huomenna jo yrittää kokeilla onnistuisiko, huoh... tuntuu, että aika ei meinaa riittää :)

  VastaaPoista