2015-10-06

Uuden kodin makkarissa

Jos minun pitäisi kuvata uutta makkariamme yhdellä sanalla, sana olisi pieni. Makuuhuoneeseen mahtuu tasan tarkkaan sänky ja yksi yöpöytä. Toisella puolella vastaan tulevat vaatekaapit (joita niitäkään ei ole koolla pilattu...) ja toisella puolella heti yöpöydän jälkeen on ikkuna. Toisaalta pienuus ei makuuhuoneessa haittaa, onpahan kerrankin mahdollisuus varata se vain nukkumiseen. Makuuhuone on asunnon yläkerrassa ja sinne vie kivat pariovet. Heti pariovien ulkopuolella on pieni aulatila, johon mahtuu työpiste. Yläkerrassa on myös – ihan kätevästi makkarin vieressä – isompi kylppäri saunoineen ja pyykkihuoltoineen. 


Saimme roudattua itse tekemäni lampunvarjostimen kuin ihmeen kaupalla lähes ehjänä uuteen kotiin. Nuo paperihärpäkkeet on liimattu pikaliimalla ja pelkäsin että ne ropisevat yksi kerrallaan pois. Muutama ropisikin, mutta sain liimattua ne onneksi takaisin. Kuumaliimallahan ne pysyisivät kai paremmin. Varjostin kerää myös aikalailla pölyä ja sen pyyhkimisessä onkin melkoinen homma. 

Väriläiskänä saavat toimia tällä hetkellä tyynyt, villavilttejä taas pitää olla saatavilla aina kun käpertymisen tarve iskee. 


Makkarissa on seinällä Teemu Järven juliste Taistelevat korpit. En tiedä kuinka hyvää tuon niminen teos ennustaa parisängyn yläpuolella, mutta kivalta se siinä minusta näyttää! Hääkuvankin iskimme makkarin seinään, mutta onneksi se ei ole kovin esillä. Viiden ja puolen vuoden takaista lookkia ei nimittäin enää jaksa kovin paljon vieraille esitellä. :D

Haaveissa olisi päivittää tätäkin huonetta, sillä samaa päiväpeittoa olemme katselleet ihan sängyn ostamisen alusta asti. Haaveita on vain niin paljon etten tiedä mistä aloittaa, eikä budjettikaan ole valitettavasti rajaton.

Miltä makkari teistä näyttää? :)

6 kommenttia:

 1. Näyttää oikein kivalta :) Tosi hieno lamppu!
  Oletko kokeillut puhdistaa paineilmalla varjostinta?
  Olen itse tehnyt pari suodatinpussilamppua ja kätevin on paineilma, jota voi ostaa kaupasta (elektroniikkaosastolta). Muutamia suhahduksia, niin pöly on tipotiessään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kokeillut, voisi kyllä kokeilla! Pelottaa vain että paperit rapisevat irti. :)

   Poista
 2. Ihanan pirteän väriset tyynyt! :)

  VastaaPoista
 3. Makkarinne näyttää kyllä tosi kivalta. Sellainen rauhallinen, harmooninen. Tyynyt on kiva väriläiskä :) Ja toi lampunvarjostin on ihan huikeen magee. Ai että itse tehty, oot kyllä taitava!

  VastaaPoista
 4. Makkarinne näyttää kyllä tosi kivalta. Sellainen rauhallinen, harmooninen. Tyynyt on kiva väriläiskä :) Ja toi lampunvarjostin on ihan huikeen magee. Ai että itse tehty, oot kyllä taitava!

  VastaaPoista