2015-10-25

Sumuisella kuvausretkellä


Eilen lauantaina oli aika kummallinen ilma: sumua riitti pitkälle iltapäivään ja iltaan asti. Aina upeita sumukuvia ihailleena lähdin retkelle läheisen järven rantaan kamera kaulassani (kerrankin ei tarvinut olla aikaisin hereillä tätä varten ;D). Tarttui sieltä muutama sumukuvakin, mutta jotenkin taas erehdyin käyttämään enemmän kuvausintoa makrokuviin... Ihania kastehelmiä! 
Myös noita upeita luonnon omia verkkoja oli vaikka millä mitalla, melkein Halloween-tunnelmiksi asti. Niistä on kyllä kuviakin, heh heh, arvatkaapa vain kuinka paljon, mutta ehkä jätän niitä myöhemmin julkaistavaksi, kun en osaa päättää mitä teille näyttäisin. Syksyllä myös kuolleet kukat näyttävät viehättäviltä – onko täällä kohtalotovereita? Muutama muu ulkonakulkija saattoi nimittäin vähän ihmetellä kaikkein pisimmäksi venähtänyttä kuvaustuokiota tämän kaikkein kuolleimman näköisen pusikon vierellä:


Mutta eikös se ole vähän niin että aina se kaunein ei ole mielenkiintoisinta? Tai ehkä se olen vain minä, jota viehättää enemmän rosoisuus ja rumuus... 

Itse sumukin oli mahtava! Vaikka lähijärvi ei ole mitenkään kovin valtava, ei vastarantaa silti pystynyt erottamaan sakean sumun takaa. Harmikseni tuolla ei ole saaria, joten en saanut sellaista perinteistä saari sumussa -kuvaa. Metsäkin oli upean sumuinen. Ja retki kaikkinensa oikein piristävä. Välillä tuntuu, ettei ulkoilmaa tule haisteltua millään mittarilla tarpeeksi, varsinkaan niinä päivinä kun kuljen autolla töihin. Lenkkeilykin on taas kerran jäänyt vähäiseksi mutta tämä pikku reissu kyllä innosti ulkoilemaan useamminkin! 

Kaunista sunnuntaita teille kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Vesipisarat on kyllä hienosti tallentuneet "filmille".
    Koruja väkertävänä taidan olla enempi kauneuden ystävä, mutta totta, aina toisinaan rumuuskin on kaunista. Kiehtova kuva edesmenneestä kukasta, seitteineen päivineen. Sumustakin saa käsityksen, varsinkin tuossa viimeisessä kuvassa. Ehkä kuvaat sen joskus selkeänä päivänä uudelleen ilman sumua, jotta voimme verrata, mitä jäi piiloon sumun alle?

    VastaaPoista