2015-07-08

Kesäflunssaa ja -kuvia

Kylmän kesän kruunajaisiksi olen saanut nyt jostain kesäflunssankin. Poskiontelot ja korvat tukossa ei kauheasti aurinkoa edes kaipaa, mutta kylläpä tämä sairastaminen ottaa päähän. Viime yönä valvoin monta tuntia kesken unien ja nyt sitten aamulla otin univelat kiinni ja nukuin tosi myöhään, ehkä yhteen asti. Veto on vähän pois, ja jouduin perumaan tämän päivän menot etten tartuttaisi muita. Kotona hengaillessa ja pyykinpesua vältellessä tulin selailleeksi kuvakansioita ja tässä muutama kuva parin viikon takaiselta mökkiviikonlopulta. 


Yritin saada kauniita kuvia jokimaisemasta ja yläpuolella lopputulos: kuollut voikukka ja vene. Kuva itsessään on ihan kiva mutta harmihomma ettei kuvan etualalle saanut mitään yhtään kauniimpaa. Nyt kun oma olo muistuttaa vähän tuota voikukkaa niin tämä kuvakin alkoi tuntua oikein osuvalta... :D 


Sateen jälkeen rynnistin rantaan kuvaamaan myös lupiinien lehtiä. Ihanan näköisiä pisaroita! En oikein tiedä näille kaikille kuville käyttötarkoitusta, niin kiva kun näitä onkin räpsiä ja niin kauniita kuin nämä onkin... ;) Jotkut teettää kuvistaan hienoja seinäkalentereita mutta itsellä harvoin tulee sellaista käytettyä. Teetetyistä canvas-tauluistakaan en ihan kamalasti jaksa innostua. 

Viimeisessä kuvassa voikukkia vähän eri kuoleman vaiheessa kuin ensimmäisen kuvan kukka. Onpas minulla pirteät kuvausaiheet. :D Luulin jo myöhästyneeni näistä haituvista, mutta sainpas sittenkin kuvattua... Jotenkin jokakesäinen rituaali tämä näidenkin zoomailu. 


Nyt jatkan niiskutusta kotona ja toivon että tämä menee pian ja mieluiten itsestään ohi. En jaksaisi enää yhtään antibioottikuuria tälle vuodelle, mutta korvat napsuu niin ikävästi että pakko varmaan kohta raahautua apua hakemaan. Alan jo taas uskoa että tulehtunut tila johtuu lisääntyneestä maitotuotteiden määrästä, sillä välillä en käyttänyt niitä juuri ollenkaan ja nyt taas viime viikon ja viikonlopun suunnilleen elin kermavaahdolla, tuorejuustolla ja maidolla... Vaikka onhan sitä kesäflunssaakin vissiin liikkeellä ja toiset pitää tällaisia ajatuksia ihan huuhaana. Onko täällä muita flunssaisia kohtalontovereita?

Pirteämpää keskiviikkoa teille muille!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti