2015-03-06

Uusi avainnauha: vaaleanpunaista, valkoista ja harmaata

Olen minä korujakin tehnyt välillä vaikka keväinen into tahtoo suuntautua enemmän sisustukseen, lenkkeilyyn ja kokkailuun. Miten tämän energian saisikin suunnattua mieluummin opiskeluun ja/tai työnhakuun? Pitäisi pian sitäkin urakkaa alkaa selvittämään. Hirvittää. Voin ottaa mentorointia vastaan jos jollakin on mistä tarjota. :D 

No, tässä yksi vaaleanpuna-valko-harmaa avainnauha, jonka näpersin viime viikonlopun pimeinä tunteina. Helminä on lasihelmiä ja muutama kristallihelmi. Minulle kävi pieni strömmäys noita välihelmiä tilatessa kun en tajunnut siemenhelmien kokomerkintöjä, ja niinpä nämä hopeasisuksiset kirkkaat lasihelmet ovat kooltaan ehkä puolet niistä, joita olen aiemmin käyttänyt. Vaijerikaan ei mene läpi kuin yhden kerran ja helmiä saa etsiä melkein suurennuslasilla lasikantiselta pöydältä... Tämä koru on tavallista vähän lyhempi, olisikohan 75 cm pituinen. Laitan tämän myöhemmin kauppaani myyntiin ja sinne sitten tarkemmat tiedot myös. Nauha on aika kevyt juuri tuosta siemenhelmien pienuudesta johtuen, eikä tässä ole yhtään kivihelmeäkään painoa tuomassa. Lukoksi laitoin vähän erikoisemman näköisen teräslukon, sirompi malli sopii mielestäni kivasti vaaleaan koruun. Vaikka vaijeria on nyt tässä korussa vain yksinkertaisesti, niin pitäisi sen kyllä silti kestää käyttöä. Ei ehkä mitään ihan megalomaanista avainnippua kestä venymättä, mutta sellaista tavallisen kokoista nippua kyllä. 


Kuvista varmaan huomaa että nauhan niskaosa muodostuu pelkästään siemenhelmistä. Minusta tästä tuli söpön pastellinen :)

Onko täällä muuten sellaisia lukijoita, jotka ovat tilanneet minulta avainnauhoja (tai muita koruja)? Ottaisin mielelläni vastaan palautetta nauhan kestävyydestä ja käytettävyydestä. Ihan kaikkia helmiä en tietenkään voi myllyttää minkään lihamyllyn läpi kestävyyttä testatakseni, enkä oikein näe ideaa myöskään hillittömissä vaijerinkatkaisutesteissä. Luotan suomalaisten helmikauppiaiden ilmoittamaan kestävyyteen. Käytän toki itse tekemiäni avainnauhoja, mutta koska minulla on niitä useampia niin en välttämättä saa ihan oikeanlaista kuvaa siitä, miten nauha kestää päivittäisessä käytössä pitemmän ajan. Laitathan minulle sähköpostia tai kommenttia jos jotain aiheeseen liittyvää tulee mieleesi :)

Kivaa viikonloppua kaikille! Minulla on tiedossa ainakin lumikenkäilyä, jee. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti