2015-02-15

Sokerista päänsärkyä?

Kuten täällä blogissakin mainitsin, olin tammikuun ihan hyvällä menestyksellä herkkulakossa. Olo oli koko tammikuun ajan energinen ja hyvä (paitsi se oksutauti kuun lopussa :S) ja pääsin makeanhimosta enimmäkseen eroon. Joka päivä ei tuntunut karkkihampaan kolotusta eikä sielu huutanut jäätelönpalaa pakastimesta. Ajattelin että helmikuussa sitten herkuttelen hyvällä omallatunnolla, mutta kuitenkin hallitusti. 


No arvata saattaa miten kävi! Viime viikko meni kokonaan sokerinpyörityksessä. Joka päivä jotain: laskiaispullia, karkkia, jäätelöä, mutakakkua ja jäätelöä, suklaata, lisää karkkia... ja siitähän seurasi tietenkin hirveä päänsärky! Nyt sunnuntaina päätä särkee jo kolmatta päivää ja mietin voisiko tämä ihan oikeastikin johtua sokerista. Niska on kyllä ollut hieman jumissa mutta ei tällainen vihlonta varmaan pelkästään siitä voi johtua - olenhan kuitenkin liikkunut, venytellyt ja hieronut niskaa ahkerasti. Nyt sitten ajattelin alkaa uudestaan jonkinlaiseen sokerilakkoon. Tai ainakin välttää övereitä, enkä osta kotiin mitään makeaa namia. Kuulostaako epätoivoiselta? Saa nähdä miten minun käy, en kyllä oikeastaan kaipaisi enää yhtään rajotteita ruokavaliooni. :) Toivottavasti saan tällä kuitenkin pahimman päänsäryn pois, on nimittäin vaikea keskittyä yhtään mihinkään kun päätä vihloo niin vietävästi...


Onko täällä ketään, joka olisi todennut saavansa sokerista päänsärkyä, vai kuulostaako tämä ihan huuhaalta? :D

3 kommenttia:

 1. Sokeri on kyllä hyvää :) ei piä kerralla lopettaa. Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se jos ei vedä övereitä :D Siitä kai se varmaan tulikin kun olin niin kauan ilman ja sitten kauhea sokeritankkaus vahingossa. :)

   Poista
 2. Täällä on yksi abt. 50 v male. Vastaus on kyllä! Riittää kun lyhyehkössä ajassa syö kourallisen irtsikoita tai kuten eilen illasta söin tyttäreni tekemiä suklaa keksejä 6-7 kappaletta ennen yöpuulle painumista niin johan on "jysäri"!

  VastaaPoista