2015-02-12

Kuparikukkasia

Yhtenä aamuna vaatekriiseillessäni päädyin tonkimaan korulaatikon unohtuneita kulmia. Löysin sieltä aika ihania, joskus aiemmin tekemiäni kuparinvärisiä koruja ja päätin ottaa niitäkin käyttöön pitkästä aikaa. Kaulakorun löysin blogini arkistoista lokakuulta 2010, huh miten vanha! Ketjumalli on Octopus lace ja muistan vieläkin miten innoissani olin tuosta mallista. Onhan se sievä vieläkin, vaikka nykyään olen enemmän hopean perään. :) 


Näistä koruista huomaa miten kuparin väri tummuu. Kaulakoru on ollut paljon enemmän käytössä ja sitä on pidetty enemmän näkösillä, joten se on tummunutkin enemmän. Rannekoru taas on viettänyt enemmän aikaa ihan vain laatikossa joten se ei ole päässyt hapettumaan samalla tavalla. Tuo tummunut kuparin väri on minusta jopa kauniimpi :) 

Näille asukuville ilmeisesti näytettiin vihreää valoa, joten tässä tulee!


Yhdistin kuparikukkaset Seppälän viininpunaiseen paitaan, sopi kivasti yhteen, ja taisin vielä tehostaa vaikutusta kuparin värisellä luomivärillä. :) Ja jotenkin tosi onnistunut kuva tuli, kun kaulakoru on sitten mennyt paidan alle ettei se ainakaan erottuisi ollenkaan... Heh. Mutta katsokaapa tuosta kuvasta miten kieroon meidän lohikäärmepuu on kasvanut, tehnyt ihan kunnon mutkan! :D


Mukavaa torstai-iltaa! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti