2013-08-30

Ametistia ja onyksia odottavalle äidille

Minulta on kyselty äitiyskoruja joissa on muutakin kuin helminauha ja riipus. Tässä tällainen ketju -versio malliksi ja inspiraatioksi. Tämä löytyy jo kaupasta :)


Koru on pitkä, muistaakseni noin 90cm.
Helmet ovat ametistia (violetit) ja onyksia (mustat). Riipus ja muut metalliosat ovat hopeoitua metallia. 


Helmiä on aika vähän, jotta korusta ei tule synkkä näin tummilla väreillä. 
Pitkä koru yltää isonkin vauvavatsan päälle. :)


Viimeiseksi pari kuvaa noista ihanista helmistä. Ametisti on mun henkilökohtainen lemppari, ainakin näin syksyllä...Laitoin tähän fasettihiottuja kiviä sileiden sijaan, ihania!! ;)


Mitäs tykkäätte?

Minusta on hauska aina lukea kivien vaikutuksista ja uskomuksista, vaikka en niihin välttämättä uskokaan. Hauskaa kuitenkin ajatella, että ametisti esimerkiksi tuo käyttäjälleen tyyneyttä ja rauhallisuutta ja parantaa itsetuntoa sekä auttaa sopeutumaan muutoksiin. 
 Ametistia on pidetty myös suojelijana esimerkiksi taisteluissa. Ametisti suojelee alkoholismilta, krapulalta ja muilta riippuvuuksilta ja koirankarvanuoraan pujotettuna myös käärmeenpuremilta. Uskokoon ken tahtoo ;) :D 


Tällaisellakin "kaavalla " näitä mammakoruja voin tehdä. Helmiä ja niiden määrää voi tietenkin vaihdella toiveiden mukaan. :) Tämän korun riipus on 2cm halkaisijaltaan. Kivet ovat ihanan ylellisiä, slurps. Pitää ehkä tehdä itsellekin joku koru noista kivistä. Jollakin erilaisella riipuksella tietenkin, heh. :) 

Minulla on täällä jo koulu (opetusharjoittelu) alkanut ja ekat tunnit pienille seiskaluokkalaisille pidetty. Tietenkin juuri nyt minulla meni ranne huonoksi (oisko joku tulehdus, en tiiä vielä) ja tämä *piip* rannetuki hidastaa vähän sekä näiden korujen tekoa että kirjoittamista. Toivotaan parasta että tämä menee ohi nopeasti ja pääsen taas tekemään kivoja juttuja. Ainakin koruja varten olis materiaaleja taas odottamassa. 

Mukavaa viikonloppua kaikille!<3

t. Miina


6 kommenttia:

 1. Ametisti iskee aina syksyisin, niin nytkin. Ihan syyhyttää kaivaa omat ametisti esille... Kaunis koru ja tuo sileä pallero on vaan niin tyylikäs.

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista :) korut näyttävät kauniilta

  VastaaPoista
 3. Kaunis koru ja upeat on helmet!

  Toivottavasti menee tuo sinun käsivamma ohi. Itsehän olen kärsinyt tasaisin väliajoin kaiken maailman jännetuppitulehduksista, tenniskyynerpäistä ja nyt uusimpana hermoviasta molemmissa kyynerpäissäni. Haittaa todellakin korujen tekoa, eli ei kiva juttu. :( Paranemista!

  VastaaPoista
 4. Kaunis koru ja todella harmonisen näköinen. :) Minun on pitänyt jo pitkään tehdä itselleni joku musta linkitetty koru, mutta aina vain sitä intoa ja ideoita on enemmän kuin aikaa. Keksin aina jotain muuta listalle tai tulee töitä muilta. x)

  VastaaPoista
 5. Ametisti on ihanaa! Teit siitä kauniin korun.

  Paranemista ranteelle! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat helmet ja suloinen lopputulos. Keveä, kuten tavoittelitkin!

  VastaaPoista