2013-03-16

Kaste/juhlahelmet lapselle

Minusta kastehelmet ovat ihana lahja kummilapselle tai sukulaiselle. Tein helmet yhdelle omista kummilapsistani kohta kaksi vuotta sitten, ne löytyy täältä. Nämä seuraavat helmet taas solmin kauppaan, jotta joku muukin voisi ilahduttaa kummilastaan helmillä. Tai käyhän nämä ihan vain juhlakoruksikin ja vähän isommallekin lapselle. :)


Helmet ovat 6-7mm rondellinmuotoisia ja AAA-laatuisia makeanvedenhelmiä. Ihana kiilto jokaisessa ja vähän vaihteleva muoto. 


Solmin helmet perinteiseen tapaan helmisilkkiin, niin että jokaisen helmen väliin tulee solmu ja helminauhasta siten tosi kestävä. Ja jos nauha johonkin vaikka tarttuu ja napsahtaa poikki, tippuu nauhasta vain yksi helmi. 


Nämä aidot helmet ovat niin kauniita että voisin vaikka vain hiplailla näitä päivät pitkät. Jokin rauhoittava vaikutus näissä ja pehmeään silkkiin solmimisessa on :) Didaktiikan verkkoluennotkin menee siinä sivussa sitten... heh.  

Lukko, frencwire ja 925-laatta hopeaa.

Yhteensä koru on noin 35 cm pitkä, ja sen pitäisi siten mahtua lapselle aika kauan. Mahtui tuo omaankin kaulaani mutta oli aika kaulanmyötäinen :D (todistusaineistoa instagramissa, nimeni siellä on miinaminde).

Kaupasta nämä löytyy 45euron hintaan, teen sitten lisää jos menevät. Aikuisten koossakin voin toki solmia samanlaisia nauhoja. Hääkoruiksi helmet sopivat oikein hyvin, ja miksei vaikka nuorelle rippilahjaksi. Käsin ja huolellisesti tehtyinä nämä ovat laadukas ja kestävä muisto, kauneudesta nyt puhumattakaan ;) 

Hauskaa lauantaita kaikille! :) 

-Miina-

2 kommenttia: