2012-05-30

Rannekoruja

Verkkokauppaani lähtevät myös nämä ihanuudet. Pitäisin kyllä nämä ihan mielellään myös itselläni, mutta kuka tarvitsee näitäkään ihan mielettömiä määriä... yksi lipasto alkaa jo hukkua näihin mun koruihin, ja siivouspäivänä menee aina hermot kun koruja (ja helmiä ja työkaluja ja..) löytyy joka ikisestä paikasta. Kukahan niitä levittää?! :D


Ekassa kuvassa on rannekoru roikkuvilla helmillä.. Tuota korujen nimeämistä pitäisi opetella, nämä kun on nyt laitettu tuonne verkkokauppaankin jollain aivan ihme nimillä.. :D Tässä on samoja helmiä kuin edellisen postauksen kaulakorussa, eli helmiäislasihelmiä ja kristalleja. Ketju on tosi ohutta ja koru on siten hyvin siro ja laskeutuu ranteeseen tosi kauniisti. :) Vaikea kuvattava! 


Toisessa kuvassa on ihanista pitsihelmistä tehty rannekoru. Jokatoisessa helmessä on kaksinkertaiset kierteiset lenkit ja joka toisessa yksinkertaiset.. Näin tuosta korusta tuli vähän jykevämpi tapaus. Tykkään käyttää noita salpalukkoja ihan joka paikassa, koska ne on niin helppokäyttöisiä. 

Kuvittelin, että kesän tullen tekisin vähän värikkäämpiä koruja. Nyt tämä metalli kuitenkin miellyttää kovasti silmääni ;) Jos korut miellyttää jotain muutakin niin tuolta verkkokaupasta nämä löytyy ja mielestäni ihan edulliseen hintaankin?

Hyvää keskiviikkoa kaikille! 
Ja hei, tervetuloa uudet lukijat! Teitähän on jo aika paljon! :o 
Toivottavasti viihdytte. 

-Miina- 

Psst. yritykseni löytyy nyt myös facebookista, osoitteesta www.facebook.com/jadeitkorut käykäähän tykkäämässä! :)

3 kommenttia:

 1. Todella kaunis, ihanan kevyt ja herkkä. Niin ja onnea yritykselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! :) Ja kiitos onnentoivotuksesta! :D

   Poista
 2. Kauniita! Nuo pitsihelmet ja ihania. Minulla taisi olla samoja joskus, liekö vieläkin varastoissa. :)

  Onnea yritykselle! :) Olisi ihanaa voida tehdä tätä ihan työkseen. Ei sitä tiedä mihin tässä elämä vie ja miten muita töitä riittää...

  VastaaPoista