2011-03-10

Mustavalko-valkomusta

Välillä elämä on mustavalkoista.. jos ei muuten niin koruissa! :) 


Mustavalkoisia lasihelmiä, eli viivakoodia, ja mustia välihelmiä. Salpalukolla, ettei käytettävyys kärsi. 
Olisin kyllä halunnut tuohon neliön muotoisen lukon, mutta eihän mulla sellasia varastossa.. pitää tilata joskus jos jossain sellaiseen törmään, ja vaihtaa :)  


Viimeiseen kuvaan viivakoodi on osunut oikein päin.. mitähän kaupan kassa sanois jos menisin tuo eellä liukuhihnalla.. :D pitää varmaan kokeilla. 

8 kommenttia:

 1. Tykkään! Tässä korussa on jotain todella hauskaa! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hauska koru :) Katselin noita samoja laattoja jossain vaiheessa ja mietin ettei niistä saisi mikään mukavaa, mutta saihan niistä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kuparikukka ja Kati! Ihan hauskoja laattoja minustakin :) Kaulakoru on vielä tulossa ;)

  VastaaPoista
 4. Hauska sattuma! Puoli vuotta sitten tekemäni koru:
  http://studio-ania.blogspot.com/2010/09/viivakoodi.html

  VastaaPoista
 5. Eih! Tuohan on ihan melkein samanlainen.. :D ja kun kerrankin kuvittelin keksiväni jotain kivaa mihin en ole missään muualla törmännyt..!! sinulle hatunnosto hienoista onyks-rondelleista! :) Tarkoituksella en ole plagioinut koska en ole koruasi koskaan nähnyt, eli hauska sattuma minunkin puoleltani :)

  VastaaPoista
 6. Ihan sattumoisin törmäsin koruusi :) Tosi hauska juttu. Ja molemmilla viivakoodit mielessä. Ei voi välttyä yhteensattumilta, jos ja kun on käytössä samanlaisia materiaaleja. Tein korun itselleni ja pidän siitä paljon. Mukavia koruiluhetkiä sinulle ja aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 7. Joo, taisin ostaakin nämä viivakoodi-nimellä..:) Samoin sinulle hyvät jatkot, ja kiva ettet ajatellut suoraan minun matkineen koruasi :)

  VastaaPoista