2016-03-06

Takaisin talviunilta

Olen ollut huolella talviunilla. Nyt näyttää kuitenkin että virtaa taas piisaa – tai sitten se on vain tämä alkanut hiihtoloma joka herätti minut valollaan ja vapaudellaan. Joka tapauksessa innostuin värkkäämään parit talven pimeimpään aikaan aloitetut korut valmiiksi. Ehkäpä siellä on edelleen joku jota nämä kiinnostavat?  Korut on tehty ikiaikaisella soutache-tekniikalla, nämä ovat sellaisia koruja, joita itse rakastan pitää. Näyttäviä mutta kohtuullisen kevyitä. Joka ainoa helmi on rakkaudella ommeltu kiinni soutache-lankaan ja lopuksi takaosa on viimeistelty pehmeällä nahalla. Itselläni on muutama pari näitä, ja lisää on tulossa. Nämä lisäsin kuitenkin nettikauppaan myyntiin. Tiedä vaikka näistä joku kevään morsian nappaisi itselleen korvakorut. 

(Minä kyllä käytän vastaavia arjessakin, heh heh.) 

Näitä saa kysellä myös tilaustyönä. Olen kahminut aika paljon inspiraatiota omalle pinterest-tililleni, tänne. Toinen toistaan upeampia luomuksia, joita vähän vielä kateellisena ihailen, mutta joiden tekniikan kuitenkin osaan ja ymmärrän. Korvia minulla ei ole kuitenkaan enempää kuin muillakaan, joten ihan kaikkea en ehdi itselleni tehdä ja siten harjoitella. Tällä hetkellä suunnitelmissa on tehdä mustat swarovskein koristellut (hieman gootit?) korvikset, jatkoa siis seuraa. 

Kuvien korviksissa käytin niinikään swarovskeja, makeanvedenhelmiä, preciosan kristalleja sekä lasihelmiä. 

Olenpa lisäksi talviunten aikana maalannut ainakin yhden siedettävän taulun ja tehnyt muutaman avainnauhan valmiiksi. Ja laittanut paljon hyvää ruokaa. Ja ostanut muutaman mööpelin. Lisäksi olen puuhastellut tietenkin töitä, töitä ja taas kerran töitä.

Jätähän elonmerkki jos olet yhä täällä. :)

t. Miina

2 kommenttia: