2015-12-17

Lumihiutalekorvikset

Siitä asti kun ensimmäisiä virkattuja korviksia alkoi näkyä korufoorumeilla, olen haaveillut tekeväni sellaiset myös itselleni. En kuitenkaan osaa virkata enkä kerjäysyrityksistä huolimatta ole saanut siskojani lahjottua virkkaamaan minulle pieniä valkoisia tähtiä. (Ehkä he eivät ole ottaneet tosissaan, ehkä olisi pitänyt vaatia ja kiristää vienon vihjailun sijaan?)

Nyt viikonloppuna poikkesin Pikisaaren joulumyyjäisten lisäksi Kädentaitajien lahjapajassa Oulun keskustassa ja bongasin yhdestä pöydästä valkoisia virkattuja lumihiutaleita kuuden euron parihintaan! Nämä taisivat olla tarkoitettu kuusenkoristeiksi, mutta en antanut sen häiritä: koukut vain paikalleen ja korviin!


Kuvat päätin kuitenkin ottaa joulukuusessa jotta nimettömäksi jäänyt virkkaaja ei hoksaisi väärinkäyttöä. :D (Ja eipä tämä minun korumaku välillä kovin kauaksi joulukuusesta jää muutenkaan...)

Hiutaleet ovat aika isot, mutta materiaali ei paina oikeastaan ollenkaan, ja niinpä näitä korviksia jaksaa käyttää pitempäänkin. Kädentaitajien lahjapajassa oli myynnissä myös upeita käsintehtyjä lasihelmiä, mutta kaikkia kauneimpia yksilöitä oli tietenkin vain yksi kappale ja niin jäi korvikset niistä saamatta. Myyjä kyllä ehdotti että tekisi minulle toisen helmen korviksia varten (aika loistavaa palvelua!) mutta sitten iski piheys. 


Laitoin lumihiutaleisiin ihan tavalliset hopeoidut korviskoukut, eikä tämä korvisaskartelu oikeastaan vaatinut askartelua kuin puolen minuutin verran. Jospa näistä saisin taas koruinnostuksen käyntiin sillä olen vähän ajatellut väkerrellä vielä pukinkonttiin pari helyä. Oi joululoma, täällä ollaan jo valmiina!

t. Miina

9 kommenttia: