2015-12-28

Joululahjakoru

Ja niin typistyi suureellinen joululahjakoruiluni yhteen ainokaiseen koruun, jonka laitoin menemään yhdelle siskoistani. Yritin kuvitella hänelle sopivia värejä mutta päädyin sitten tietenkin omiin lemppareihini ja luotan siihen että jos minä pidän jostain väristä niin hänkin pitää, heh heh. Ja vaikutti vähän kyllä myös omien varastojen vähäisyys kun olin niin kovin ajoissa liikkeellä. ;)


Koru on pitkä ja yksivärinen – helmet ovat viistehiottuja akaatteja ja metallit hopeoitua metallia, ketjukin valmisketjua. Takana on vähän pidemmästi ketjua ja ajattelin joskus muistaessani vielä mainita että voin lyhentää korua jos on liian pitkä. Tiedä vaikka menisi terveiset perille tätäkin kautta? Vähän hävettää myöntää, että en ole koskaan aiemmin käyttänyt tuollaisia lasikapusseja vaikka olen kyllä pitänyt niitä niin kauniina aina muilla. Lasikapussiin yritin etsiä helmien väristä kuvaa ja lopulta sellainen löytyikin Minna Immosen vuoden 2015 kalenterista. Kuva on napattu kauniista kukkakuvasta, mutta en halunnut sen huutavan kuitenkaan ruusua joten valitsin tuollaisen vähän epämääräisemmän kohdan. Kapussi mahtuu liikkumaan noiden lähimpien helmien välissä olevaa ketjun pätkää myöten (en osannut päättää haluanko korusta sittenkin epäsymmetrisen), siksi se näyttää nyt olevan vasten noita toisia helmiä.

Riipussysteemi on Sinooperista ja minut yllätti kapussin pieni liimapinta: en halunnut töhertää kuvaa liimalla joten liimasin kapussin vain reunoista kiinni riipukseen kaksoiskomponenttiliimalla. Toivottavasti pitää ja toivottavasti saan kuulla jos ei pidä! 

Joulu meni mukavasti täällä ja kuvia tarttui lähinnä ihmisistä ja perheestä. Somelakkoa en edes yrittänyt (hatunnosto vain kaikille teille muille!) mutta suklaan kulutus pysyi onneksi kohtuudessa.  Kirjoja on mennyt kaksi – Älä koskaan pyyhi kyyneleitä paljain käsin 2. ja 3. osa – ja joululahjakirja Norma on vielä kesken. Nyt onkin sitten vielä vähän aikaa lomaa ja tarkoituksena olisi ainakin urheilla hieman sohvaan nurkkaan käpertymisen lisäksi. 

Mukavia välipäiviä teille kaikille! :) 

- Miina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti