2015-11-02

Marraskuun heiniä

Sunnuntaisella kuvaus- ja kävelylenkillä innostuin poimimaan nipun heiniä kukkakimpuksi, marraskuussa! Syksyltä tämä vielä tuntuu, ei talvelta, joten ihan ajoissa ollaan. Tai ehkä tämä onkin  joululyhde ja olen vain hitusen aikaani edellä? 

En kovin usein viitsi laittaa roposiani kukkiin, joten kannattaisi katsella enemmän ympärille ja poimia luonnosta sieviä juttuja. Ötököiden olemassaolo vähän hirvittää joten syynään tuomiseni neuroottisesti, varsinkin jos aion tuoda jotain ulkoa ruokapöytään asti... 


Ja ei, en sytyttänyt kynttilöitä tällä kertaa. Kuivien heinien vieressä se olisi varmaan ollut vähintäänkin jännittävää... Molemmat kynttilänjalat ovat Pentikin, juomalasi eli maljakko on Hobstar ja Nur Tray -tarjotin taas tuore ostos Mia design shopista. Tuon tarjottimen lisäksi en sitten muuta ostanutkaan, heh heh, tosi avokätinen asiakas. Satuin vieläpä -15% alennuksen aikaan joten ehkä olisi kannattanut hankkia jotain muutakin ihanaa. Kaiken sen kauniin tavaran edessä varmaan kai jotenkin häkellyin ja jätin jopa House doctorin Square-kynttilänjalan kauppaan, vaikka olen vähän salaa haaveillut siitä... Ajattelin muka, että niitä pieniä kynttilöitä on hankala löytää, onko näin? 

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille, toivottavasti vielä tällekin viikolle saadaan aurinkoa! :)

t. Miina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti