2015-11-18

Kuva keittiöstä

Keittiö tuntuu olevan meidän kämpän ongelmakohta edelleen, vaikka se onkin nyt oikean kokoinen eikä edes ihan sohvan selkänojassa kiinni. Keittiön ihonvärisiä kaakeleita en edes halua kuvata, vaan kuva on ruokailutilan puolelta. Vanha koivuinen keittiöpöytä on ihana, mutta väri vain on kulahtanut ja koloinen. Tästä saamme kyllä syyttää itseämme – pöytä on toiminut sekä sahaus-, liimaus-, maalaus-, kokkaus-, leipomis- että opiskelualustana. Muun muassa. Yhden öljyvärimaalausinnostuksen seurauksena maalipinnan alle jopa höyrystyi tärpättiä (?) hyvästä suojauksesta huolimatta. Tuolitkin tekevät puumerkkejään reunaan harva se päivä. 


Toisina päivinä jaksan sinnikkäästi ajatella että "onpas kauniin kulunut pöytä!" mutta enimmäkseen meillä haaveillaan uudesta. Tai edes pöydän hiomisesta takaisin koivun väriseksi (tätä projektia kohtaan olen vähän skeptinen: voiko niin tehdä?). Saa nähdä mihin pöydän kanssa päädymme vai päädymmekö mihinkään. Ikean monta vuotta vanhat tuolitkin ovat jo parhaat päivänsä nähneet – pinnat ihan naarmuilla farkkujen napeista! 

Jotain hyvääkin keittiössä on: hobby hallin iso (ja edullinen) matto lämmittämässä jalkojen alla, Lagerhausin edelleen silmää miellyttävä metallivalaisin ja mustat settiin sopivat taulukehykset. Kuvien turbaanipäästä ja leveänenäisestä käkkärätukasta en ole enää kovin innoissani, heh ehhe. Selkeästi tämä kuva sai minut haaveilemaan muutoksista keittiöön. Vielä kun jostain saisi energiaa ja intoa tehdä jotain oikeastikin! Näyttääkö köökimme teidän silmään yhtä katastrofaaliselta vai pitäisikö vain pitää kamera poissa keittiöstä? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti