2015-09-20

Muuttoa ja muuta haipakkaa

Toivoin syksyksi paljon töitä, ja nyt näyttää vihdoin siltä että saan niitä tehdä noin kokopäiväisen opettajan verran. Työt on kahdessa tai kolmessa (riippuu miten laskee) paikassa, joten säätämistä ja ympäriinsä ajelua tulee paljon. Parilla viime viikolla olen aloittanut kolme kurssia ja ensi viikolla alkaa yhtä monta, haipakkaa siis riittää ja uusien ryhmien edessä saa aina laittaa itsensä likoon. Ja samaan aikaan kun uudet asiat, kurssit, sanavarastot, sähköpostitulvat, post it -laput ja käytännön kommervenkit valtaavat sekä kalenterin että ajatukset, muuttolaatikot valtaavat pikkiriikkistä asuntoamme ainakin yhtä kokonaisvaltaisella otteella. Reilun viikon päästä on  sitten muuton aika – näppärästi tietenkin samana päivänä kun minulla on 12 tunnin työpäivä... 


Tänään oli tarkoituksena pestä sauna, ikkunat pesimme loppuun eilen. Niitä nyt ei onneksi montaa ollutkaan, mutta parvekelaseissa on niin tiukkoja sadevesipisaroita että joudun hieman katsomaan sormieni läpi sinne suuntaan. Kokeilimme ensin fairyllä, sitten tuulilasinpesunesteellä, sanomalehdelläkin yritin rapsia pisaroita pois ja vaikka mitä... Ja minä kun olen sentään pessyt ikkunoita joskus jopa työkseni! ;) 

Tavaroita tekisi mieli jo pakata kauhealla vauhdilla, mutta pitää malttaa vielä hetki ja pakata vasta sitten kun asioita ei oikeasti enää tarvitse koko aikaa. Aika tyypillistä olisi esimerkiksi pakata kaikki astiat ja olla nälässä viimeinen viikko... 

Nyt on kuitenkin haipakkaa (ehkä loppujen lopuksi enemmän henkistä kuin fyysistä – niin paljon kaikkea uutta opeteltavaa!) ja yritän saada arjesta poistettua ylimääräisiä asioita. Koruhommat on olleet vähinä ja niin on nyt tämä valokuvaaminen ja kirjoittaminenkin. Treenitkin on ollut lähinnä pomppimista skannerilta tietokoneelle ja takaisin. Siis kai kaikilla muillakin 150-senttisillä on skanneri mahdollisimman korkean hyllyn päällä? 

Luultavasti uuden asunnon myötä sitten saan kirjoitettua enemmän sisustuksestakin – en oikeastaan malta enää odottaa uutta kämppää ja sitä, että pääsen miettimään sisustusta ihan alusta alkaen. Samoilla kalusteilla ja tavaroilla toki, mutta jospa ne 15 lisäneliötä toisi myös uudenlaisia mahdollisuuksia vanhoille kamoille. :)

Nyt pitäisi vielä laittaa yksi koneellinen pyykkiä pyörimään, toivottavasti alakerrassa ei olla iltaunisia. 

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja huomenna alkavaa viikkoa! 

2 kommenttia:

 1. On varmasti tosi kivaa päästä uuteen kotiin ja sisustuspuuhiin. Monia kertoja muuttaneena, mielestäni se oli aina parasta kun pääsi suunnittelemaan huonejärjestystä ja sisustusta. :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, omat kamat tulee esille ihan eri tavalla uudessa ympäristössä! :)
   Kiitos samoin sinulle!

   Poista