2015-08-13

Pinkki-ihana avainnauha

Tärkein rituaali uuden työn aloittamisessa on tietenkin hankkia uusi nauha avaimille tai kulkukortille, eikö vaan? Minä tietenkin päädyin suorittamaan tämän rituaalin hyvissä ajoin jotta jää aikaa sitten sille muulle (öh, vähemmän tärkeälle) työhön valmistautumiselle – viime viikolla saapuneilla superihanilla akaateilla ei tosiaankaan ollut asian kanssa mitään tekemistä! Kivasti avainnauhastakin saa omanlaistaan prinsessakamaa kun itse tekee. Veikkaan, että tämä on taas yksi sellainen juttu, jolla korostetaan niitä puolia, joita ei voi peittääkään: olen pieni ja blondi ja nuori ja tykkään pinkistä. Ah, tätä uskottavuuden huipentumaa<3 Totta puhuen pienuus, nuoruus, pinkkeys ja blondeus on varmaan omien korvien välissä, tuskin kukaan muu jaksaa asialla päätään vaivata. Kummasti sitä kuitenkin tiedostaa nämä ominaisuudet kun on tekemisissä itseä noin 30 senttiä pidempien, 30 kiloa painavampien ja 30 vuotta vanhempien oman alan konkarien kanssa. (No ei ne nyt kaikki näitä kriteereitä täytä, ainakaan yhtä aikaa!) Avainnauha on kuitenkin ihana ja sekään tuskin hetkauttaa ketään muuta mihinkään suuntaan. Tarvikkeita tilatessa minulla iski jokin kumma juttu aivoihin enkä katsonut lukon kokoa ollenkaan ja sain sitten tuollaisen minin. Kelvannee minulle. 


Helminä on ametistia omista kätköistä (violetit), viistehiottuja akaatteja (isot pinkit), pave-helmiä (kristallihärpäkkeet), preciosan biconekristalleja (kirkkaat kulmikkaat), helmiäislasihelmiä (pienet pinkit ja valkoiset), pari megaisoa kirkasta lasihelmeä ja japanilaisia siemenhelmiä (kirkkaita hopeasisuksella). Noin kasassa koru näyttää lyhyeltä, mutta on päälle 70-senttinen vonkale kuitenkin. 


Jospa tämä prinsessahärpäke pelastaisi minut tiukan paikan tullen pulasta, sillä tällä on varmaan vähän samanlainen rentouttava vaikutus kuin rukousnauhoilla joillekin. Näpräät vain erilaisia helmiä ja olo helpottuu heti. En kyllä suosittele seurassa tätä toteuttamaan jos et halua antaa kovin  mieleenpainuvaa vaikutelmaa itsestäsi.

No, hyviä ja tsemppaavia ajatuksia tämä koru on ainakin täynnä, niinkuin kaikki näpeistäni lähtevät yksilöt. Näitä on  muuten muutama nettikaupassakin myynnissä, ei tosin ihan samanlaisia kuin tämä, mutta tilauksestakin näitä teen esimerkiksi väritoiveen, pituuden yms. mukaan. :)

Nyt on tämän oman elämänsä prinsessan (heh, tämä on olevinaan ironiaa, samoin tuo pinkki-ihana...) aika mennä suihkuun ja nukkumaan (toivottavasti ei ole herneitä!) joten hyvää yötä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti