2015-06-23

Uusia korviksia ja Hobstareja

Niin vain juhannus meni ja pessimistit voivat alkaa odottaa taas joulua. Onneksi minä en  noihin pessimisteihin kuulu. ;) Oulussakin on ollut pari kesäistä päivää – jee niille! Tänään kuitenkin taas sataa ja ulkona olo ei kauheasti houkuttele. Kummallinen kesä. Käperrynpä siis tänne kotiin ja laitan pari kuvaa uusista korviksista, jotka annoin valmistujaislahjaksi ystävälleni, joka valmistui samassa publiikissa. Eilen pidimme myös pienimuotoiset kakunmaistajaiset yhdessä, mutta kameraa en muistanut käyttää ollenkaan... :) 

Ennen juhannusta kaupungilla käydessäni tutustuin Lifestylenordic -nimiseen kauppaan Oulun torinrannan aitassa. En ollut siellä ennen käynyt, mutta nettisivuja olin kyllä katsellut (kuola valuen) useamman kerran. Stockmannhan täällä lopettaa, ja olen harmitellut ettei Oulussa oikein ole missään vastaavia sisustustuotteita myynnissä tai hiplailtavana, enkä ole itse kauhean innokas nettitilailija. Tuo Lifestyle Nordic nyt kuitenkin saattaa saada minut lopettamaan harmittelun, sillä siellä oli yllättävän isot valikoimat kaikkea ihanaa ja trendikästä! 


Mukaan tarttui jäätelömuotteja ja nuo iki-ihanat Hobstarin lasit, joita on varmaan jo joka toisella sisustus- ja ruokabloggaajalla. Seuraan trendejä taas vähän perässä, mutta minusta nuo on edelleen niin kauniit ja nyt jo havaittu hyväksi myös käytössä. Näitä on ilmeisesti aika monessa kahvilassa käytössä. Lasit on aika raskaat ja ne voi pestä koneessa. Tämä rähmäkäpäläkin toivottavasti saa nuo pysymään ehjänä. :) 


Ja onhan nuo nyt niin kauniit myös korvisten kuvausalustana. ;) Ystävälle lähteneissä korviksissa on n. 10 mm makeanvedenhelmet, siniset viistehiotut kivihelmet ja pienet swarovskin kristallit, jotka roikkuvat ohuenohuesta ketjusta... Metalliosat ovat hopeoitua metallia ja yritin tehdä vähän rennompia kieputuksia korupiikkeihin. Näillä korviksilla ei pitäisi olla paljoa painoa vaikka ovatkin suhteellisen suuret tai ainakin roikkuvat. Toivottavasti ovat mieleiset ja pääsevät käyttöön. :) 


Joku on muutenkin taas vähän hulluna kristalliin ja haaveilen myös uusista soutache-tarvikkeista. Olisi niin paljon opeteltavaa ja näinä sateisina päivinä olisi paljon aikaa näpertelylle. 

Mukavaa sadepäivää teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti