2015-06-18

Papereita ja parveketta

Huhhei, tänään on se päivä jolloin sain filosofian maisterin paperit kouraani. Perhejuhlat on tulossa sitten myöhemmin ja tänään kävin vain tiedekunnan järjestämässä tutkintojenjulkaisutilaisuudessa eli publiikissa juhlimassa tätä omaa tutkintoani ja muiden saavutuksia. Tutkinnon valmiiksi saaminen on kyllä aika hienoa ja vähän epätodellista näin viiden vuoden opiskelun jälkeen! Nyt sitä sitten pitäisi olla valmis ihan oikeisiin töihin... :) 

Kesän pyörin kuitenkin kotosalla ja yritän saada järjestettyä tekemistä. Kalenteri alkaa kyllä täyttyä pikkuhiljaa ja loppukesästä varmaan säntäilen taas pää kolmantena jalkana ympäriinsä, jee. Auringonkukkaistutukset olen uskaltanut jo viedä ulos parvekkeelle, nämä kuvat on otettu ehkä viikko sitten kun jätin kukat ensimmäistä kertaa yöksi ulos. Aika isoiksi nuo kukkavarret ovat jo kasvaneet, etualan purkeissa on nimittäin matalia auringonkukkia. Nyt ulkona ollessaan ovat kasvaneet myös paksuutta, hontelot kukkaparat. :)


Parvekkeen toinen pääty on oranssi ja tämä vähän viileämmän värinen, vaikka yksi purkeista onkin noin sähäkkä. :D Veikkaan että liian pienet purkit saattavat koitua kukkien kohtaloksi jos ne tuosta kasvavat vielä monta metriä korkeutta. 


Kummallista muuten, että kun nyt olen lomalla (tai työttömänä, miten tämän nyt haluaa ajatella...) niin en saa juuri mitään suurempaa kotona aikaiseksi. Nämä parvekekuvat nimittäin muistuttavat tehokkaasti edelleenkin pesemättömistä ikkunoista ja parvekelaseista... Juhannuksena en aio kyllä niistäkään stressata, sillä lähdemme pieneen reissuun ja jos säät sallivat niin myös mökille ja paljuun lillumaan. 


Ihanaa ja rentoa juhannusta!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti