2015-06-14

Oranssia parvekkeella

Yhtenä iltana jouduin sisustusinspiksen kouriin ja päädyin muuttamaan hieman parvekkeen löhöilypaikan ilmettä. Karkkivärit kyllästyttivät, mutta eipä tuolloin illalla ollut oikein muita keinoja toteuttaa muutoksia kuin omien kaappien kätköt. Päädyin sitten piristämään parveketta oransseilla tyynyillä ja matolla. Heh, yksinkertaista ja ilmaistakin vielä.  

Raahasin myös kummallisesti kasvavan traakkipuun parvekkeelle. Kyseinen kasvi on ollut sinnikäs ja kulkenut mukanani tosi monta vuotta. Toivottavasti se taas piristyy kesäksi! Haluaisin jonkin korkeammankin kasvin tuomaan lisää vihreyttä, mutta viime kesän kokemus ei oikein kannusta kokeilemaan. Lohikäärmepuun lehdet nimittäin kärähtivät auringossa valkoisiksi. Puun lisäksi haluaisin parvekkeelle pienen pöydän, ehkä sellaisen tarjotinpöydän tuohon kynttiläkippojen alle. Nyt Tiimarin musta-kultaiset kynttiläkipot ovat lattialla Ikean lautasen päällä ja meneehän ne siinäkin kun eivät ole mitään arvoesineitä. Muutamana iltana olen tuolla jo poltellut kynttilöitä – on ne niin kauniita kesälläkin. Naapurit varmaan pitävät ihan kahelina. 

Aiemmat karkkivärit näkyvät tässä seuraavassa kuvassa. Parvekkeella saa minusta olla väriä, vaikka muualla yritänkin pitää sisustuksen sen verran hillittynä ettei päätä särkisi ihan koko aikaa. ;)


Kumpi on teistä parempi: edelliset karkkivärit vai tämä uusi kokonaan oranssi sisustus? 

4 kommenttia:

 1. Oranssi on huikean ärtsy juuri nyt kun helteitä odotellaan. Voit ottaa uusiksi käyttöön nuo coolit värit sitten kun alkaa lämpenemään :)

  VastaaPoista
 2. Viihtyisää! Hieno itämainen tunnelma tuli oranssilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä syksyksi voisikin hankkia itämaisia lyhtyjä lisäämään tuota fiilistä... :)

   Poista