2015-06-02

Ihanat liljat

Kesäloman alkajaispäivänä ostin lähikaupasta ihanan liljakimpun muutamalla hassulla eurolla. Onpahan nyt taas silmäniloa keittiössä. Tykkäisin, että kukkia olisi meillä useamminkin, mutta aika harvoin niitä tulee ostettua. Onneksi yksi kimppu sisustaa koko kodin kerralla (:D) ja lähikaupan kukkavalikoimat on tarpeeksi hyvät minulle. Sieltä ostetut kukat myös kestävät kauan, ainakin kauemmin kuin marketista ostetut. Prisman kukkaset tuppaa nuupahtamaan minulla muutamassa päivässä (tai sitten en vain osaa hoitaa). 


Nipussa oli neljä kukkanuppuista liljan oksaa. Viime kesän parinkymmenen euron juhlakoristekimpussa taisi olla suunnilleen yhtä monta kukkaa ja ehkä jotain pientä lisukkeena. Pihi tykkää ja kuvittelee säästävänsä. :) 

Yllä olevassa kuvassa näkyy muuten yksi piirtämäni julisteentapainen. Ei kyllä ihan jokainen lyijykynän veto tai varjostus tuosta kuvasta erotu, mutta se mikä erottuu on tyypin jättimäisen leveä, kummallisen näköinen n e n ä. Miten se aina ilmestyykään mun piirrustuksiin? Ja huuletkin näyttävät töröttäviltä. Ah, mitä taidetta siis!


Nyt kukat ovat melkein kaikki auki. Yksi ahkera on niitä tietenkin kuvannut muistikortin täyteen – ihan niinkuin niihin kukkakuviin joskus palaisin! Tämä päivä taas on mennyt tiiviisti ja posket punoittaen yhden uuden korutekniikan opettelun parissa, laitan huomenna kuvia! Innostuneena vilautinkin lopputulosta jo instassa kämäisellä kännykkäräpsyllä... :)

Hyvää tiistai-iltaa kaikille mattimyöhäisille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti