2015-05-03

Tyhjällä parvekkeella

Parveke on vihdoin siivottu kesää varten. Tyhjältä siellä vielä näyttää! Olin ahkera, kun lakaisin ja imuroin lattian sekä pyyhin talven pölyt pois pinnoilta. Pesin syksyllä multaisiksi jääneet ruukut ja kivet ja käärin matot rullalle. Kuka muuttuisi meille mattopiiskaksi? 


Oikeasti parvekelasit on vielä pesemättä ja ne matot tamppaatta. Mukava tuolla on jo silti ollut kahvitella aamuisin jalat rouhean trendikkäällä (kylmällä) betonilattialla. Lämpötilatkin on nousseet auringossa jo päälle kolmenkymmenenviiden, heh heh. Meillähän on tuolla myös infrapunalämmitin, joten varmaan parvekkeella pärjäisi sen lämmössä illallakin. Lämmitin on tuossa ikkunan yläpuolella kiinni, joten se lämmittää ihan kivasti juuri pöydän ympäristöä. Jos sen saisi vielä vähän alemmas niin voisi lämmittää enemmänkin, mutta aika pitkälle syksyyn tuossa pystyi viime vuonna nauttimaan tummenevista illoista. :) 


Niin, ne kukkapurkit pesin myös. Olipahan homma jyrsiä saviruukuissa talvehtineita multapaakkuja irti tiskiharjalla. Yritän muistaa tämän kokemuksen sitten ensi syksynä ja rapsuttaa mullat irti tuoreeltaan. Purkkeja on nyt aika monenlaisia ja värisiä, ja mietin että pitäisköhän tätä porukkaa vähän karsia. Mustista on maalit ihan kupruilla ja ruhmuilla, ja aluslautaset on lähinnä muovia... 


Kaikki tekstiilit patjaa lukuunottamatta uupuu vielä. Viime kesänä partsilla oli varmaan kaikkia muita värejä paitsi keltaista. Pitäisiköhän nyt keksiä joku yhtenäinen värimaailma (pääsisi mylläämään sisustuskauppoihin) vai tyytyä vanhojen vilttien, pöytäliinojen ja tyynynpäällisten tarjoamaan kirkuvan värikkääseen näkyyn? 

Parveke on kyllä ehdottomasti tämän asunnon parhaita puolia joten sen sisustamiseen olisi mukava paneutua. 

Onko ideoita parvekkeen sisustukseen? 

4 kommenttia:

 1. ehdottomasti keltaista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se tuonne kyllä sopisi.. ehkä niiden auringonkukkien muodossa sitten!

   Poista
 2. Onpas tosi kivan näköinen parveke! Ihanasti käytetty värejä tässä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Salla K! :) Tykkään kyllä väreistä parvekkeella, sisällä saa sitten olla vähän rauhallisempaa. :)

  VastaaPoista