2015-05-10

Parveketta ja auringonkukkia

Mukavaa äitienpäivän iltaa!

Sain viime viikolla gradun lopullisesti palautettua ja nyt olen sitten vain nollannut aivojani. Oli mukavaa palauttaa kirjapinot, jotka olin lainannut gradun kirjoittamisen alkumetreillä, ja niitä palauttaessa alkoi vihdoinkin tuntua oikeasti siltä että valmistun. Toivotaan vain, että aikataulut nyt pitävät ja paperit ehtivät siihen publiikkiin, johon tähtään.

Tänään äitienpäivän kunniaksi sain sisustettua parveketta. Oli muuten kätevä tampata matotkin tänään - ei ollut ainakaan ruuhkaa muista maton pöllyttelijöistä! ;) 


Tuolta parvekkeen loikoilupäädyssä nyt näyttää. Lakana vähä repsottaa (huomaan tietenkin vasta nyt kun kuvat on jo koneella) ja näköjään sinne päätyi ihan vain vanhaa sisustustavaraa. Polttelisi kyllä ostaa tuonne jotain uuttakin jo, vaan saa nähdä mikä päivä ehtisin kauppaan asti. Tamppasin matot puhtaaksi pölystä ja käänsin vähemmän kulahtaneet värit matoista päälle päin. Ovat nyt sitten nurin kurin :) 

Nurkkaukseen tulee kesän kuluessa varmasti vielä kasveja, ja vähän haaveilen nyt myös jostain matalasta tasosta tuohon pyöreän lyhdyn kohdalle. Taulukin on nyt vain nojallaan seinää vasten, ja tippuu seinänrakoon kun siihen erehtyy koskemaan...Odotan tosi suurta satoa yllä olevien kuvien auringonkukista (heh, suurin osa selvisi koulimisesta) ja niillä sitten toivottavasti saan parveketta vielä vähän viihtyisämmäksi. Olen toiveikkaampi matalien isojen auringonkukkien kuin korkeiden (3-5 metriä!!) suhteen. Millähän niitä korkeita edes tukisi jos niin pitkäksi venähtävät? Nyt olen asetellut tukikepeiksi sushipaikasta tulleita syömätikkuja ja grillitikkuja. Ne ei ihan kolmeen metriin yllä. 

Pikkuhiljaa alan ymmärtää, mikä ihmisiä viehättää omassa pihassa. Noiden kukkastenkin kasvua on niin kiva seurata. 


Nämä neilikat ei liity mihinkään mutta laitanpas kuvan kun ovat niin ihanan värisiä. 

Nyt tuolla parvekkeella jo tosiaan tarkenee. Aamukahvit on ihana nauttia siellä, ja iltapäivällä siellä voi puuhastella vaikka mitä. Tai ottaa vaikka päiväunet. Tänään maalasin parvekkeella muutaman lasipullon mustaksi, laitan niihin joko kynttilöitä tai yksittäisiä kukkia... 

Kiva kun käytte täällä, muistakaa että myös kommentit on enemmän kuin toivottuja! :) 

Ps. Näkyykö nuo kuvat ihan huonoina teillekin? Kirkastuu ja tarkentuu kummasti kun klikkaa kuvan auki...

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää! Ihanan pirteitä värejä, ja selkeä tyyli, tykkään :). Kasvien kasvun seuraaminen on rauhoittavaa puuhaa, vetoaa varmaan johonkin alkuihmiseen meissä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) niin se varmaan on, että jokin alkukantainen mullanmylläysvietti herää henkiin keväisin ;)

      Poista