2015-05-21

Oravaista luontoa

Viikonlopun kuvasaldoa tässä tulin esittelemään. Luontoa on kiva kuvata, ja uskon että siinäkin harjoittelu tekee mestarin. Ihan mestariksi minusta ei vielä taida olla, mutta toivottavasti sinne päin ollaan hitaasti menossa, heh heh. Haaveilen kameraan uusista putkista, että voisin kehittyä kuvaamaan vaikkapa vähän laajempaakin kuvaa. 

Mökillä ollessa pieni orava tuli hätyyttelemään kuvaussessiotani ja yritin saalistaa sitä kuviin. Vekkuli vain katosi nopeasti seinänrakoon ja ryömi aina vain syvemmälle ja syvemmälle. Päädyin zoomailemaan sitä sinne ja yritin houkutella uloskin. Oli se niin söpö nappisilmineen. :) Vanhempieni hiekkalaatikolta löysin lapsuuden ihanat hiekkaleluautot. Eipä ollut vähään aikaan tullutkaan siellä leikittyä, ja nytkin leikkikaluna oli enemmänkin tämä kamera. Kovin oli kuluneita autoparkoja parkissa.Löysin myös lapsuuden kiipeilypuun. Naulalla naputetut jalansijat ovat varmaan tehneet puulle tosi hyvää (tai sitten ei). Enkä uskaltanut edes kiivetä. Jokainen varmaan huomaa, mitä olen tuossa kuvassa tavoitellut: sumeaa taustaa ja tarkkaa etualaa. :D


Viimeisessä kuvassa epämääräistä metsikköä talon takaa. Yritin metsästää kukkia ja muuta kaunista kuvattavaa, mutta eihän tuolla vieläkään sellaisia ole. Vähän kateellisena olen muissa blogeissa katsellut kukkaiskuvia jo vaikka kuinka kauan. Tuolla kun piti varoa ettei kuviin tule hitaasti sulavia lumikasoja...

Tänään sain myös helpotuksekseni kuulla että gradu ehtii kuin ehtiikin siihen publiikkiin, johon tähtäsin. Jee! Vähän hankalaa uskoa, että yliopistosta voi oikeasti valmistua, ja vielä ihan määräajassa. Näillä fiiliksillä toivotan teillekin iloista torstaipäivää! :)

6 kommenttia:

 1. Onnittelut gradusi valmistumisesta! <3

  VastaaPoista
 2. Onnittelut gradusi valmistumisesta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt tuntuu isolta saavutukselta kun urakka on saatu loppuun :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti! Onnistuin säätämään jotain asetusta niin että kuvat tarkentuivat aiemmista. Vanhoissa teksteissä näkyy varmaan vieläkin sumeina.

   Poista
 4. Onnea! Sielläpä on tutunnäkösiä autoja :)

  VastaaPoista