2015-05-15

Mustat pullot ja hintelät auringonkukat

Viime aikoina en ole kauheana ehtinyt tehdä juuri mitään hauskoja diy-juttuja, joita pinterest-kansioni kyllä tulvii, mutta yhden hauskan sisustusjutun sain kuitenkin väännettyä: maalasin lasipulloja mustiksi. Nämä ovat nyt parvekkeella ja odottavat joko yksittäisiä kukkia tai kynttilöitä sisuksiinsa. Kukkaset voisivat sopia paremmin tänne parvekkeelle, sillä kynttilät varmaan sulaisivat mutkalle ensimmäisen aamuauringon osuessa niihin... Sisätiloissa tai syksyllä kynttilät voisivat näyttää aika ihanilta näissä. :) 


Yritin maalata pulloja vähän raidallisiksi tekemällä pensselillä sivuttaissuuntaisia vetoja. Jäi ne raidat osittain näkyviinkin. Nyt tätä kuvaa katsellessa tuli mieleen, että entä jos maalaisi pulloja vielä lisää ja tekisi niistä somistusta kesän valmistujaisjuhliin, laittaisi vaikka useampia pulloja riviin ja jokaiseen yhden neilikan? Tulisiko hieno? 


Auringonkukkaparat on edelleen aika hinteliä. Yritän viedä niitä aina ulos nauttimaan auringosta silloin kun se paistaa, mutta ihan vielä niitä ei kai voi viedä ulos kokonaan. Onko vinkkejä, miten niiden runkoja voisi kasvattaa paksummaksi? Nyt kukat nimittäin osittain nojaavat grillitikkuihin. Paljon ne on kuitenkin kasvaneet alla olevasta kuvasta, ja olen tietysti jo siirtänyt ne omiin ruukkuihinsa.


Ihanaa kun on taas perjantai heti eilisen "viikonlopun" jälkeen... Toivottavasti ei sada koko viikonloppua sillä suunnitelmissa on juoksulenkki metsässä, poluilla!

Mukavaa viikonloppua! :)

2 kommenttia: