2015-05-28

Kesävarpaat, kesävarpaat

Tulin tänne ilmoittamaan että se on kesäloma nyt! Yliopiston hommat on hoidettu viimeistä anomusta myöten (publiikkia odotellessa...) ja tänään on myös viimeiset, vähäiset työhommat tehty. Voiko ihanampaa olla? No, ehkä jos olisi jo työpaikka olemassa tai edes tiedossa syksyksi niin osaisin ottaa rennommin, mutta yritän kuitenkin ajatella että nyt edessä on ainakin kaksi kuukautta löhöilyä! Voisi myös vaikuttaa elämä kivemmalta jos kulmakarvojeni väliin ei olisi kasvanut kahta kamalaa, kipeää kökkärettä, jotka saavat minut näyttämään mongolialaiselta turvottamalla koko silmien välin melkein kaksinkertaiseksi. No, luotan tummiin silmälaseihin, kortisoniin ja siihen, että se on vain jokin stressinloppumisfinnireaktio. Jännä reaktio tosin (onneksi on alkanut jo vähän laskea), mutta en välitä siitä, kun on kerran vihdoinkin KESÄ! 

Suunnitelmissa on ainakin omien varpaiden, kauniiden kukkien ja kaiken muun koomisen kuvaamista. Viime kesänä kuvasin kaikki kuolleetkin kukkaset :)

Tästä se siis lähtee, kameran hyötykäyttö:Ostin kesäksi uudet sandaalit (kuvien riekerit) ja tänään niitä jalkaan laittaessani päässä alkoi yhtäkkiä soida Kesävarpaat, kesävarpaat... Robinin Kesärenkaat siis mutta ihan uusilla sanoilla! :D Harmikseni laulu ei edennyt koskaan tuon pitemmälle (kumpikaan versio), joten jään odottamaan jatko-osaa seuraavaksi sandaalien käyttökerraksi. Mitä luulette jatkuukohan kappale? Tästä korvamadosta päätellen totean kuitenkin loman tulevan ihan tarpeeseen ja toivon että en nyt kyllästy siihen ihan viikossa.Kengät on ihanat, mukavat ja pehmeät kuin pumpuli, ja tällä pituudella ei muutamat lisäsentit haittaa yhtään. Kukkakenkiä menin hakemaan, mutta ostinkin kimallusta. Suosittelen kaikille sandaalintarpeisille, vaikka veinkin kaupan viimeiset kolmikuutoset. 

Toivon koko kesälomaksi lempikahvini makuisia ja näköisiä kesäpäiviä, ja paljon! 

Kesäistä torstai-iltaa teillekin!<3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti