2015-05-11

Kesässä parasta: rullaluistelu

Yksi kesän parhaita puolia on puhtaat tiet ja hyväkuntoiset asfaltit, pääsee nimittäin rullaluistelemaan! Juoksuun verrattuna rullaluistelussa on mahtavaa nopeampi vauhti ja siten vaihtelevammat maisemat. Viikonloppuna kävimme kevään (tai kesän, riippuu kai miten laskee?) ensimmäisen pitemmän rullaluistelulenkin.

Rullaluistelukauden aloittamista tietenkin edelsi luistinten kunnostus ja hirveä siivo. Renkaat olivat melkoisessa kunnossa, hiekkaa ja multaa oli varastoitunut jokaiseen mahdolliseen ja mahdottomaankin rakoseen. Kaksien rullaluistinten kunnostus sai muuten koko asunnon ihan uskomattoman hirveään kuntoon, en suosittele kenellekään ellei ole pakko! :D

Jarrun ja kypäränkin sain hommattua, joten ei pelottanut luistella enää.Lenkillä ei tietenkään ollut kameraa mukana, mutta kännykällä napattiin pari kuvaa taukopaikalta Toppilansaaren uuden sillan kupeesta. Istuttiin vähän aikaa auringossa ja jatkettiin matkaa. Auringossa oli jo tosi lämmin. Näytän ihan viimeisen päälle tyylikkäältä tuossa kypärässä, mutta ajattelen että vielä typerämpää on luistella ilman turvavarusteita. Ei tarvita kuin yksi pieni kivi luistimen eteen että kaatuu naamalleen tai päälleen asfalttiin. 


Menoa ei haitannut muu kuin välillä kova tuuli ja Oulun osittain tosi rapistuneet pyörätiet... Energistä viikkoa kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti