2015-05-14

Härkä olohuoneessa

Mukavaa helatorstain iltaa! Kivoja tällaiset ylimääräiset vapaapäivät keskellä viikkoa, vaikka eipä  minun nykyiset viikkoni muutenkaan kovin rankkoja ole. Meillä on tänään herkuteltu mutakakulla ja suolaisella piirakalla juhlan kunniaksi. Oli kerrankin syy leipoa, kun tuli vieraita. :) 

Viime viikonloppuna saimme viimein tilattua olohuoneeseemme haaveilemamme taljan, tässä kuvia siitä ja olohuoneesta tällä hetkellä. Johdot olisi tietenkin voinut kerätä lattioilta lojumasta, mutta en tietenkään hoksannut. Tämä on niin tätä. ;)


Tämä talja on ollut aikaisemmin härkä, mutta nimesimme sen silti vitsillä Mansikiksi. Mansikki vei tullessaan loputkin mustavalkoisen sisustuksen rippeet, jes, ja toi olohuoneeseen lisää lämpöä. 


Tässä kohdassa meillä oli ennen harmaa (tai siis ostettaessa valkoinen...) nukkamatto. Ensin vähän epäilin, että miten epäsäännöllisen muotoinen talja sopii tuohon, mutta nyt on jo silmä tottunut tähän vähemmän neliskanttiseen muotoiluun. Vaihtelu virkistää. Matto on myös isompi kuin entinen matto, joten sekin sitoo sohvan ja tv-tason paremmin yhdeksi kokonaisuudeksi. Väri on kaunis lämpimän ruskea, mutta tämän enempää ruskeaa ei enää tähän olohuoneeseen kaivata! 


Taljan sanotaan olevan  allergiaystävällinen ja siitä ei pitäisi irrota mitään nöyhtää tai karvoja. Toivottavasti pitää lupauksensa vaikka suoraan paketista otettaessa talja haisi tosi vahvasti kemikaalille. Henki melkein salpautui kun levitimme taljan ensin lattialle ilman tuuletusta ja istahdimme sohvalle sitä ihailemaan... Yhden yön tuuletuksen jälkeen tilanne oli jo ihan toinen ja taljan pystyi levittämään paikoilleen. Eläimeltä se ei onneksi tuoksunut vaikka sitä vähän pelkäsin. :) 

Minusta talja näyttää oikein kodikkaalta. Mitä mieltä te muut olette? :) 

2 kommenttia:

  1. Vau, siis tosi hieno, ja tuossa on sitä jotain! Näyttää mahtavan isolta, siis ainakin tarpeeksi :D Paljonko tuolla on kokoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein 2 m x 2 m. Oliskohan 1,80 m ollut toinen sivu. :) Meillä on aika pieni tuo olohuone niin voi näyttää isommaltakin muiden silmiin :)

      Poista