2015-04-12

Kevättä, neulemekkoa ja vanhoja koruja

Kannatti vähän kitistä talvesta, tänään on nimittäin ollut tosi kaunis ja keväinen päivä. Ihanaa kun aurinko paistaa! Ensimmäiset parvekeaamukahvitkin on nyt juotu ja taisin vähän istuttaa kesäkukkasiakin ruukkuihin esikasvamaan... Toivottavasti edes jokin niistä onnistuu! Pikkutomaatit ja chilit jätin nyt pois kun en viime vuonna saanut oikeastaan ollenkaan satoa. 

Tulin kuitenkin laittamaan yhden asukuvan kun kerrankin sain sellaisen napattua. Violetti neulemekko on siskon kirpparilöytö – kätevää kun sisko toisinaan ostaa itselleen epäsopivia vaatteita ja antaa minulle. 
Violetti mekko on alunperin Seppälästä ja yhdistin sen ihan vain mustiin sukkiksiin ja vyöhön viime perjantain perhejuhliin. Laukkuna lempparini Korsin mini-Selma ja kenkinä kohta viisivuotiaat (!) Vagabondin korkkarit. Korut ovat ihan itsetehtyjä, kaulakorun tein vaihtoaikana syksyllä 2012 ja rannekorun ametisteista jo useampi vuosi sitten, elokuussa 2011. :) Swarovskin kristalleista tehdyt korvikset ovat sentään vähän uudemmat. :)How beautiful life is when you are in the world -riipus on yksi suosikeistani edelleen ja melkein viikoittain käytössä. Ketju on hieman tummunut mutta se nyt ei ole ihmekään näin monen käyttövuoden jälkeen. :) Ametistit taas värinsä puolesta ovat ihan ikilemppareita...   

Mitä tykkäätte vaatteista? Mielenkiintoista, tylsää vai vielä vähän tylsempää? :) 

Mukavaa sunnuntaita! 

2 kommenttia:

 1. Yksinkertaisen kaunis asu :)

  Eksyin tänne surffaillessa ja jäin lukijaksi :) Mukavaa sunnuntai-iltaa ja tsemppiä gradun tekoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun eksyit, tervetuloa! :) Ja kiitos tsempistä, se tulee tosiaankin tarpeeseen! :D

   Poista