2015-04-16

Auringonkukkia ja se nahkatakki

Kevään merkki on tietenkin ikkunan edustat valtaavat kasviviljelmät. Viime vuonna istutukset taisivat vallata koko olohuoneen sohvapöytää myöten, mutta tänä vuonna pysyin kurissa ja istutin erilaisia kukkia vain kymmeneen istutuspurnukkaan. Auringonkukkia meillä nyt ainakin yritetään kasvattaa ;)

Ensimmäisistä purkeista näkyy jo hieman vihreää, toisistakin ehkä jos etsisi suurennuslasin... :)


Ikean tarjoilualusta on melkein täydellisen kokoinen astia noille istutuksille. Yhden lautasen jouduin lainaamaan astiakaapista. Puiset kyltit on Tigeristä, nimet kirjoitin tietenkin lyijykynällä, että voin käyttää kylttejä toisenkin kerran... Nyt nämä pikkukukkaset tarvitsisivat vain hyvämuistisen kastelijan ja ehkä jotain ravinnetta :)


Hihkuin uudesta nahkatakistani täällä, ja se on ihana ja oih niin vaaleanpunainen että en malttanut olla ottamatta sumeaa selfietä kun ensimmäisen kerran lähdin ulos se päällä. Olen ihan kuin pikkulapsi karkkikaupassa, tykkään tuosta niin hulluna. Ehkä järkevämpää olisi yrittää ostaa aikuismaisempia vaatteita edes pienen uskottavuuden saamiseksi, mutta tämän takin kanssa käytän "korosta sitä, mitä et voi peittää" -periaatetta ja näytän vieläkin nuoremmalta, pienemmältä ja vaaleanpunaisemmalta. Ja sehän on vain kivaa...

Mukavaa torstaita kaikille! 

2 kommenttia: