2015-03-02

Pieni taulukollaasi

Mukava viikonloppu takana! Kotona oleilua, hyvää ruokaa, siivousta, kukkapurkkien maalausta, rentoutumista... ja sunnuntai-iltana reipas juoksulenkki, tuoreita teeleipiä ja lämmin sauna. Tiet olivat kyllä vielä tosi jäiset, mutta juoksu onnistui silti. Kuu ja tähdetkin loistivat kivasti aina kun uskalsi irrottaa katseen tiestä. ;)

En malta odottaa sulia teitä.

Tänään sain jopa pyyhittyä pölyt meillä majailevasta lohikäärmepuusta, joka tämän operaation jälkeen muutti värinsä pölynharmaasta takaisin tummanvihreäksi.

Mutta höpisin jo aiemmin jotain taulukollaasista. Jokin niissä ihastuttaa. Tähän asti olen ihastellut niitä muualla, muiden ihmisten blogeissa ja kodeissa, mutta nyt omaan makuuhuoneeseenikin on yksi pieni kollaasinpoikanen kehittynyt kolmesta kortista ja julisteesta. 
Mikki-taulu on miehen lapsuudesta, jokin lahja kai. Alareunan tekstin mukaan Mickey's Steamroller on vuodelta 1934. :) Mikki-taulun vieressä on ollut kolme korttia odottamassa kehyksiä, hmm, kohta pari vuotta. Nyt viimein saimme aikaiseksi ostaa valkoiset, korttien kokoiset puukehykset ja laittaa taulut seinään. Onhan nuo kortit nyt aika kreisit, mutta tykkään niistä silti. Vähän leikkimielisyyttä pitää säilyttää. :) Kortit on ostettu vaihtosyksymme aikana, syksyllä 2012, Umeån taidemuseosta. Koko rakennus on aivan ihana (samalla yliopiston kampusta) mutta myös kauppa korttivalikoimineen oli aika kattava. Me yritettiin tietenkin ostaa muistoksi ne hörhöimmät kortit, heh. :)

Mitäs tykkäätte? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti