2015-03-31

Maailman suurin kynttiläillallinen

Tai tässä tapauksessa ehkä maailman pienin kynttiläillallinen. Osallistuimme tämän kevään earth hour:iin (kokeilepa lausua tuota englanniksi, huh, pelkkää epä-äännettä), jonka teemana oli maailman suurin kynttiläillallinen. Meille ei kuitenkaan koko maailma mahtunut ja illallinenkin oli jo syöty, joten pidettiin vähän pienempi tapahtuma: kahden hengen jätskijälkkärit kynttilän valossa. 

Otin tietenkin kuvia tästä merkittävästä tapahtumasta, onhan tärkeää tallentaa omat ponnistelut maapallon pelastamiseksi. ;) Olisihan se tietenkin kiva jos maapallo ihan oikeasti parantuisi kynttilöitä polttamalla mutta ymmärrän kyllä kyseessä olevan ihan vain symbolinen tapahtuma. Kivaa, että siihen silti lähtee mukaan ihmisiä. 

Oikeasti kuvasin, kun kerrankin oli kauniin näköistä, kukkia ja kynttilöitä ja kaikkea, jopa elävää musiikkia. :) Tällä kertaa tapahtuman tarkoituksena oli viettää myös someton tunti samalla, ja ihan piristävää oli sekin. En edes singahtanut suoraan tunnin kuluttua someen vaikka aika riippuvainen välillä olenkin.   

Jätskiannoksessa oli mansikkaa, värikkäitä turkinpippureita rouhittuna, vaniljalla maustettua kermavaahtoa, vaniljajätskiä ja turaus lakritsikastiketta. Aika tuhti annos, ja melkein luulin aineksia ostaessani varautuvani lasten kesteille ;

Granitin betonisista ja Iittalan lasisista kipoista sekä Pentikin kristallikynttiläkiposta sai ihan kivan näköisen kombon. Usein kynttilöiden polttelu unohtuu valon määrän lisääntyessä mutta voisihan noita vieläkin poltella ja viettää viikonloppuisin kynttiläillallisia, someton aikakaan ei tekisi pahaa.  

Nyt on kuitenkin jo tiistai ja kynttiläjälkkärit kaunis muisto vain. :) Bloggerkin touhuaa ihan omiaan enkä saa rivejä tasattua joten siirryn käyttämään energiaani johonkin muualle. Veritulppahan tässä vähintään tulee kun istuu päivät pitkät koneella, ensin gradua kirjoittamassa ja myöhemmin vapaa-aikaa viettäessä, huoh. :) 

Kivaa tiistai-iltaa teille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti