2015-03-09

Luminkengistä ja maanantaista

Todellinen maanantaifiilis... Jotenkin onnistun aina vähänkään matkustaessani saamaan kamalan päänsäryn seuraavaksi päiväksi ja sitäpä täällä nytkin podetaan. Tavallisesta poikkeava ruokailu ja erilainen sänky kai tämän tuskan nytkin aiheutti. Viikonloppu oli kuitenkin kiva ja lumikenkäily hauskaa, nyt tuntuu pohkeissa... Lumikenkäily on sellaista sopivan hidasta talviulkoilua, kahdessa tunnissa kävelimme vähän reilut neljä kilometriä. Ei kyllä vauhti huimannut päätä (ei siis ollut tarkoituskaan) vaan pidimme taukoja metsässä samoillessamme. Hiihtämisessä inhoan sitä että touhu menee aina verenmaku suussa -suorittamiseen, mutta umpihangessa lumikengillä oli hauska tarpoa rauhassa eteenpäin järvien, soiden ja metsien läpi. Näimme paljon ihan tuoreita hirven jälkiä, mutta ei onneksi törmätty itse sarvipäähän ;) 


Lumimyräkkä yllätti meidät lauantain retkellä. Ei haitannut ennen kuin sitten kun pysähdyttiin syömään eväitä, tuli nimittäin ihan järkyttävän kylmä tuiskussa ja tuiverruksessa! Alemmassa kuvassa allekirjoittanut poseeraa tyylikkäissä ulkoiluvaatteissaan ennen lumimyräkkää. Lumikengät meillä oli vuokralla ja ne pitivät ihan hyvin pinnalla vaikka lämpötila olikin jo vähän plussalla. Sunnuntaina ei ollut ihan yhtä hyvä tuuri vaan kenkäily oli silloin jo paljon rankempaa tosi raskaan lumen vuoksi. 


Leppoisuudesta huolimatta lumikenkäily on kuitenkin ihan urheilua ja hien saa pintaan varsinkin ylämäessä. Suosittelen kaikille hiihtokammoisille ;)  

Tämä päivä on mennyt nyt päänsäryssä ja tuntuu että kallisarvoista opiskeluaikaa menee taas hukkaan ja stressitasot nousee. Olenkin sitten alkanut katsella kirppikselle vietäviä tavaroita ja pessyt  jo pari koneellista vaatteita. Ehkä raskin jo luopua punaisesta villakangastakistani ja sydänhameesta, joka on niin lyhyt etten sitä enää kehtaa käyttää? Vaatteita on lähdössä kiertoon yllättävän iso vuori ja ajttelin hinnoitella ne aika halvasti että saan kaappiin tilaa uusille asioille, heheh. Monesti kirppiksillä tuntuu jokainen halppispaitakin maksavan vähintään viisi euroa, mutta minä ainakin yritän tehdä poikkeuksen tässä asiassa jotta pääsen eroon käyttämättömistä vaatteista... :) 

Mukavaa maanantain jatkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti