2015-03-25

Laukkutuliainen Tukholmasta

Altistuin Tukholman reissulla melkoisille laukkuvalikoimalle ja menin sitten ostamaan uuden väskan itselleni. Uskottelin itselleni että tämä tulee tarpeeseen ja niinhän se periaatteessa tulikin, välimalliksi pienelle Korsin mini-Selmalle ja koululaukkuna olevalle Cristelle & Co.:n nahkikselle. Vannoin myös että nyt en sitten tarvitse uusia laukkuja pitkiin aikoihin, en oikeastaan edes halua niitä pyörimään nurkkiin. Kolmea laukkua on vielä ihan kätevä käyttää, ei tarvitse siirrellä tavaroita laukusta toiseen ihan koko aikaa. Näille kolmelle on vielä juuri ja juuri säilytystilaakin. 


Tuon värinen laukku minulta sattui juuri puuttumaan, joten järkiostoshan tämä oli. ;) Mini-Selmaan ei mahdu kameraa, ja koululaukkua jaksan harvoin tyhjentää kirjoista, joten jospa kuvamääräkin nousee nyt kasvuun kun voin tässä uudenkarheassa laukussa sitä kuljettaa ympäriinsä. 


Fiorelli ei merkkinä sano minulle kauheasti mitään, ostin Tukholman Åhlénsilta. Ihanan napakka malli, joka ei lörähdä tyhjänäkään, monta taskua (sekä nopean toiminnan taskuja että turvallisempia vetoketjutaskuja) ja laadukkaan näköiset ompeleet. Simppeli ulkonäkö ilman epämääräisiä härpäkkeitä ja tavallisten kahvojen lisäksi mukana tuli olkahihna... Tämä on yksinkertaisesti aivan ihana! 

Laukkufriikki (?) kiittää, kuittaa ja palaa rakkaan lopputyönsä äärelle :) 

Mukavaa keskiviikkoa! 

2 kommenttia:

  1. Ihana laukku :) Tuon värinen on omallakin ostoslistalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo on hyvä väri, sopii kaikkeen :)

      Poista