2015-03-30

Kuvia palmusunnuntailta

Jei, pääsiäisviikko on täällä. Tämä gradun raapustus tuntuu nyt aikaa vastaan kilpailulta, kun kasassa on edelleen vajaa 60 sivua ja huhtikuussa tuotos pitäisi jättää esitarkastukseen mikäli aion valmistua kesäkuun publiikissa. Reilu kymmenen sivua siis puuttuu ja osa analyysistakin on kirjoittamatta. Ehkäpä turhaa jauhantaa ei siis tarvitsekaan kirjoittaa sivukaupalla tavoitteen täyttämiseksi. Olisi tietenkin kiva saada nyt pääsiäistä edeltävällä viikolla sivumäärä yli kuudenkymmenen jotta osaisin rentoutua pääsiäisen aikaan... Ensimmäistä (ja luultavasti viimeistä) kertaa elämässäni harmittelen lyhyitä työviikkoja kun tuntuu etten ehdi tehdä kaikkea. :)  

Eilen oli palmusunnuntai ja innostuin ottamaan kuvia kotiin kannetuista värikkäistä oksista ja palkkio-munista. Näissä näkyy selkeät kevään merkit (ja värit). Kärsimyksestä tai ainakaan paastosta täällä ei kyllä olla nähty vilaustakaan. :D 


Nappasin itsekin pari suklaamunaa. Olihan ne hyviä. Parempia tietenkin tuossa muodossa kuin levynä. Onneksi tajuttiin tänä vuonna varautua pienin palkkioin sillä virpojia kävi ainakin viisi erillistä porukkaa. Nyt ollaan sitten oikein tuoreita ja terveitä :) 
Onhan nuo nyt ihan sympaattisen näköisiä ruttuisine silkkipapereineen ja teippitahmaisine sulkineen. Ihana kuitenkin että askarteluihin oli panostettu ja asut olivat hauskoja. :) Piipunrassien olemassaolon olin ihan unohtanut ;) 

Parissa oksassa näkyi olevan pajunkissojakin jo, joten ehkä jonkin illan kuhjassa käyn itsekin katkomassa pajuja maljakkoon pääsiäistä varten (jos löydän). Muniakin tekisi mieli perinteen vuoksi maalata! Joka vuosi olen myös suunnitellut kokeilevani lammasta, joten olisiko senkin aika nyt tänä pääsiäisenä...

Kivaa maanantai-iltaa teille! 

Toivottavasti tästä viikosta ei nimensä mukaisesti tule piinaviikkoa ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti