2015-03-17

Kevätnarsistit

Jos ei narsissit niin mikä sitten toisi kevätfiiliksen? Ihanan keltaiset ja sinnikkäät kukkaset kuuluvat ainakin minun kevääseeni ja niinpä pääsin taas viime viikolla narsissiostoksille... nyt olen sitten siitä asti viljellyt jokakeväistä narsistiläppää mielessäni, hehe hehee. 


Narsissit sopivat värinsä puolesta yhteen noiden oranssien tyynyjen kanssa. Raikasta ja värikästä. :) Meillä oli aika kauan tosi mustavalkoista, mutta vähitellen se alkoi kyllästyttää. Nyt mustavalkoisuus ei enää niin paljon erotu kun valkoinen sohva ja mustavalkoiset verhot vaihtuivat molemmat harmaaseen.


Harmaat verhot taittavat kyllä vähän liikaa siniseen ikkunassa ollessaan, joten ne saattavat vaihtua. Ainakin, jos haaveet ruskeasta taljamatosta toteutuvat. Lampaanvillainen vilttikin on vielä esillä kylmiä iltoja varten, mutta muuten täällä alkaa näyttää jo keväiseltä, vai mitä? :)


Samanlaiset oranssit tyynyt on makkarissakin piristämässä muuten niin kalseaa ilmettä. Lamppu on itsetehty väkerrys, jonka pohjana on pyöreä riisipaperipallo ja päälle on taiteltu tulostuspaperista tuollaisia tötteröitä. Idea lamppuun oli pinterestistä :) Tältä meillä näyttää tänä keväänä... Kotia on hauska kuvata itselle muistoksi, mutta kuvakulmat on ehkä vähän hakusessa ja sisustuskin luonnollisesti aina kesken ;) 

Kaunista kevätpäivän iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti