2015-03-03

Harmaan päivän väripilkkuja

Minulla olisi nyt hiihtolomaviikko, mutta gradun takia päätin pitää ihan tavallisen opiskelutahdin päällä. Tänään oli kyllä niin harmaa päivä että heräsin vasta kymmeneltä, enkä sitten saanut päätöksestä huolimatta mitään aikaiseksi koko päivänä. Onneksi maanantaina olin ahkerana yliopistolla koko päivän ja sain pari lisäsivua raapustettua. 

Jos joku tätä harmaata ja saamatonta päivää piristi, niin kirppisreissu siskon kanssa Oulun uudelle kirppikselle nyt ainakin. Olipas siellä ruuhkaa ja paljon tavaraa! Oma saldoni puolentoista tunnin kiertelyn jälkeen oli vain yksi paita, mutta parempi kai sekin kuin ei mitään :) 


Varasin itsellenikin pöydän kirppikselle ensi viikon torstaista lähtien. Kätevää, kun varauksen voi tehdä netissä: nyt en voi enää perua vaan on oikeasti otettava niskasta kiinni ja jaksettava myllätä vanhojen vaatteiden parissa. 

Kirppisreissu piristi päivää mutta niin piristivät nämä kukkasetkin. Keltaisia tulppaaneja = kevät. Kuulin kyllä tänään myös linnunlaulua joten jospa se kevät olisi ihan oikeasti jo täällä :)


Tulppaanien takana näkyy räpöstämäni piirrustus/maalaus. Joku ehkä arvaa, etten osaa piirtää hiuksia? :D Tuo on tehty kokonaan akvarellipuuväreillä, vaikka oikeasti puuvärit on kai tarkoitettu yksityiskohtien viimeistelyyn :) Tykkään kynillä värittämisestä joten miksipä en sitten tekisi kokonaista piirustusta niillä ja pehmentäisi vedellä haluamiani kohtia. Kevään ja valon kunniaksi vaihtelin myös tyynyjä värikkäämpiin sekä makkarissa että sohvalla... oranssi väri on yksi suosikeistani, niin energinen :) Tuo oranssi läiskä taustalla on myös oma tekeleeni, akryylimaaleilla isolle pinkopohjalle maalattu. Taulu on taas yksi esimerkki siitä, miten suunnittelen jotain kaunista ja harmonista tasaista pintaa, mutta lopulta maalausjälki on riemunkirjavaa ja kirkuvan oranssia. :D 

Kevät houkuttelee taas laittamaan sisustusta uusiksi (ja muuttamaan isompaan, valoisampaan asuntoon...). Tällä hetkellä haaveilen lehmäntaljamatosta mutta en osaa päättää sopisiko se meidän pienenpieneen olohuoneeseen vai ei... ja entä jos meillä haisisi sitten lehmälle?   

2 kommenttia:

  1. Wow, tuo alemman kuvan oranssi taulu voi muuttaa joskus meille vaikka lainaan jos meinaa joutua piiloon uusien tieltä B) Tsemppiä gradun kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, pitääpä pitää mielessä :) Siinä on yksi maisema meidän vaihtoajalta kuvattuna :)

      Poista