2015-02-14

Ystävänpäivänä 2015

Hyvää ystävänpäivää kaikille blogini seuraajille, niin teille pidemmän aikaa blogiani lukeneille kuin uudemmillekin tuttavuuksille! :) Kiva kun käytte täällä (mutta kommenttejakin saisi jättää)! :D 


Minun ystävänpäiväni alkoi varsin kivasti, sain pusuttelua ja suklaakakkua aamiaiseksi. Illaksi on vielä luvassa ainakin nyhtöpossulla herkuttelua. Toivottavasti kaikilla muillakin on asiat yhtä hyvin eikä ystävänpäivää tarvitse kenenkään viettää yksin.


Ystävänpäivä on myös oiva ajankohta miettiä ystävyyden merkitystä. Minulla ei tosin taida olla siihen mitään sen kummempaa sanottavaa, kuin että ystävät ovat tärkeitä. Ystäväpiirini on mennyt aikalailla uusiksi viimeisten parin-kolmen vuoden aikana, mikä kertoo kai elämänmuutoksista. Entistä tärkeämpiä ovat ne harvat ystävät, jotka ovat pysyneet vauhdissa mukana. Ihmisiä yhdistää eri asiat, ja tietenkin mukana pysyvät ne, joiden kanssa yhteistä on muukin kuin sama yhteisö ja elämäntilanne. 

Opiskelukavereista on tullut entistä tärkeämpiä nyt opiskelujen loppuvaiheessa, ja toivon tosiaan että valmistuttuani löydän uusia ystäviä myös tulevilta työpaikoiltani. 


Tärkeitä ovat myös ne vanhat lapsuudenystävät, joita tavatessa voi taas aloittaa siitä, mihin edellisellä kerralla on jääty. Ja vaihtaa vuosien kuulumiset vaikka tunnissa rautatieaseman viereisessä kahvilassa. :) 

Kiitos siis teille kaikille, kamut!<3 :) 

2 kommenttia: