2015-02-21

Seinällä kinastelevia korppeja

Rankka opiskeluviikko sai kivan päätöksen kun hain postista uuden netistä tilaamani julisteen: olohuoneemme isossa taulukehyksessä kinastelevat nyt mustat korpit. Juliste on 100 x 70 kokoinen ja se on kotoisin suomalaisen Teemu Järvi Illustrationin nettikaupasta. Muuten mustavalkoisessa julisteessa on melkein neonoranssi leima, hauska yksityiskohta. Julisteen hinnasta meni myös viisi euroa luonnonsuojelutyöhön, mikä on tosi hienoa! 

Pelkäsin metsämökkimäistä tunnelmaa nettisivujen hirsiseinien perusteella, mutta aika kivoiltahan nämä korpit näyttävät näin kaupungissakin. Vuosi sitten en voinut kuvitellakaan tykkääväni eläimistä sisustuksessa mutta ilmeisesti mieli on muuttunut kun olohuoneessa on nyt sekä pingviinejä että korppeja ;) 

Kehykset ovat Ikean halppiskamaa, ja suuren koon vuoksi lasin tilalta on muovipleksi. Olisipa kiva joskus myöhemmin panostaa myös oikeisiin kehyksiin, nuo nimittäin heijastelevat aika kovasti.Aiemmin Finnish Design Shopista ostettu pienempi Al Niqab Al Hamra -juliste sai siirtyä isomman julisteen tieltä keittiön pöydän taakse. Tuo siirtymä ei tosin kovin montaa metriä tässä asunnossa ole ;) 

Jospa olisin tyytyväinen näihin julisteisiin nyt jonkin aikaa. Viime viikko oli tosiaan rankka seminaarityön esityksineen ja tentteineen. Uusi pöytätietokonekaan ei oikein suostu yhteistyöhön kanssani tai emme me ainakaan samalla aallonpituudella ole. Olen taistellut ihmeellisiin paikkoihin latautuvien kuvien kanssa ja bloggerkin temppuilee kummallisesti. Miesparka joutuu ratkomaan tietokoneongelmiani vähän väliä. No, jospa tätä ajan kanssa oppii käyttämään. :) 

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti