2015-02-02

Maanantain positiiviset pikkujutut

Viikko alkoi yllättävän innokkaissa merkeissä. Töitä tuntuisi riittävän jonkin verran opiskelujen vastapainoksi, jee, enpähän ainakaan tylsisty. Viikonloppu meni vielä vähän sairastamisen merkeissä mutta tänään olen ollut pitkästä päivästä huolimatta ihan iskussa, kivaa! :) 

Positiivisen ajattelun kunniaksi ajattelin esitellä tämän päivän mieltä lämmittäneitä sivuseikkoja:  


Helmet ja vaaleansininen kauluspaita. Voiko mennä kovin paljon pieleen? Uskottavuus ei ole tämän 153-senttisen naisihmisen parhaita puolia, joten pyrin siistiin pukeutumiseen silloin kun en halua minua luultavan lapseksi. :) Korvissa ikisuosikit swarovskit ja sormissa valkoista kynsilakkaa (eikös oo kivan näköiset!) ja sormuksia: kihla&vihkisormukset ja Thomas Sabon sormus, jonka sain kandilahjaksi. Käytän joka päivä! :) Helmet ja korvikset itse tehtyjä. Yritin vähän laajempaakin kuvakulmaa, mutta hmm, eipä paljon luonnistu tuo asujen kuvaaminen! 


Piparkakkureunakynnet! Nyt tosin jo edesmenneet sellaiset. Tuo lakkaus on ehkä hienointa, mitä kynsilakalla osaan tehdä (ja silti puolet kynsistä on ihan kuhmuraisia). Ohje löytyy videon kera Colour me! -blogista vaikka ei nämä minun portaikkopiparit ihan yhtä hienoja ole. :) 


Viime kesän kuvien katselu. Kuvasin ehkä jokaisen kukan, joka tuli vastaan, vaikka tiesin että en minä niillä kukkakuvilla niin kauheasti mitään tee! Mutta onhan niitä nyt ihan kiva katsella talvella ja odottaa kevättä.  


Lounaskokeilu: kasvisruokaa. Tein sieniragua Valion ohjeella, oli hyvää ja nopeaa! Käytin tuoreita herkkusieniä ja kiehautin kaveriksi basmatiriisit. Kokeilkaa tekin jos on nälkä ja kasvikset maistuu. :) 

Tulipas vähän sekalainen postaus. Mukavaa maanantai-iltaa, ja hei, olen tosi iloinen kun tänne on löytänyt tiensä myös pari uutta lukijaa! Tervetuloa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti