2015-02-26

Herkullista lähisuklaata

Lähiruoka ajatuksena houkuttelee, ja tänään otin siihen vähän uutta tuntumaa pyörähtämällä Oulun Ideaparkiin avatussa Pop up -centerissä. Pop up -centeriin on nimittäin tullut myös lähiruokatori, josta löysin mainiota käsintehtyä oulunsalolaista suklaata. Paikallisia pienyrityksiä ei varmaan voi koskaan promota liikaa, joten ajattelin kirjoittaa tuosta löydöstä tännekin, ihan vain omasta ilostani.  :) 


Vaikka nyt oli liikkeen avajaispäivä, ei ainakaan illalla asiakkaita tainnut olla meidän lisäksemme muita. Olimme kyllä aika myöhään liikkeellä. Valikoimat olivat vielä aika pienet, mutta tulossa kuulosti olevan esimerkiksi paikallista Viskaalin lihaa. Tuoreita leipiä ja leivonnaisia kaupassa näkyi jo olevan, nam. Me ostimme kuitenkin vain levyn käsintehtyä puolukkaista valko-tummasuklaata ja ajattelimme suunnata kauppaan uudestaan sitten kun esimerkiksi niitä lihoja on lisää valikoimissa. Vähän vihjailin olevani kiinnostunut gluteenittomista tuotteista ja niitä on kuulemma muutkin kyselleet...


Suklaa oli kyllä tosi hyvää! Valkosuklaata ei minun mahani montaa palaa kestä mutta sen verran kuitenkin että sain vähän herkutella. Puolukka sopi kivasti tuon valkosuklaan kanssa. Tottumattomalle valkosuklaa on monesti aika äklömakeaa, mutta nyt övereitä ei tullut ihan vähästä ainakaan, olisikohan puolukan kirpeys vähän tasapainottanut... Nelituulia näyttäisi myyvän noita suklaita myös nettikaupassaan ja aika hauskalla periaatteella: voin tilata suklaata vaikkapa kaverin osoitteeseen ja kirjoittaa mukaan menevään korttiin oman tervehdykseni. :) 

En tajunnut edes kysellä myyjältä kuinka kauan tuo lähiruokatori on paikallaan, mutta saisi jäädä minun puolestani vaikka pidemmäksikin aikaa. 


Viimeinen kuva vähän kevennyksenä. Saimme (öh minä ideoin ja mies toteutti :D) viimein kehystettyä 2012 syksyllä ostamamme hupaisat taidekortit ja ripustettua ne kollaasiksi seinälle. Kortit on Umeån ihanasta taidemuseosta Ruotsista. Ehkä laitan kuvia kollaasista ja muista korteista vielä myöhemmin? Nuo kortit nimittäin herättävät usein kummeksuvia katseita, mutta en ihmettele sillä valintaperusteenakin taisi olla niiden outous ;) 

Huomenna on jo perjantai ja viikonloppu, onpa tämäkin viikko mennyt taas nopeasti! :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti