2015-02-09

DIY-kirjanmerkki

Viime viikonlopun askartelusaldo jäi aika vähäiseksi, mutta jotain pientä sain kuitenkin aikaiseksi, nimittäin itsetehdyn kirjanmerkin! :D Ei kauhean innovatiivista, mutta uskon että tälle on käyttöä. Lukemani kirjat nimittäin jäävät aika usein kesken ja hukkaan kohdat, joissa olen menossa. Nyt tämä ah niin upea kirjanmerkki näyttää sivun lisäksi rivin, josta jatkaa :)

Tekemiseen idean sain -yllätys yllätys- Pinterestistä, täältäTein kirjanmerkin Cernit-askartelumassasta, joka on käsin muovaillessa pehmeää ja jota kovetetaan tavallisessa uunissa n. 110:ssä asteessa leivinpaperin päällä puoli tuntia. Sitä saa esimerkiski Sinooperistä ja voipa saada isoista ihan tavallisista marketeistakin. Olen tuosta askarrellut joskus helmiä ja sydänriipuksia erilaisilla muoteilla.


Minulla oli varastoissa vain jotain jämiä ja vähän kovettuneita sekä sekoittuneita askartelumassoja, joten tästä ei tullut nyt kauhean upean väristä. Kaulin valko-punaisen massan ensin ohueksi levyksi, leikkasin siitä veitsellä nuolta muistuttavan muodon ja kovetin uunissa. Sitten liimasin pikaliimalla taakse kiinni vanhan kunnon klemmarin ja jo on kätsyä ja valmista ;)


Takapuolta en hoksinut edes tasoittaa ruhmuttomaksi, siksi näin karun näköinen kuva takaa, sori.

Ihan hauska pikku väkerrys noin eilisen Lainan päivän kunniaksi. Varmasti onnistuu lastenkin kanssa jos ulkonäkökriteerit eivät ole kovin korkealla. :)

Toivottavasti tästä alkavasta viikosta tulee edellistä kivempi, mukavaa maanantaita! :)

2 kommenttia:

  1. Hej! Meinasin ihan eksyä kun blogin osoitekin oli vaihtunut ja se ei enää näkynyt oman blogin sivupalkissa automaattisesti! Nyt mukana taas, ja tykkään kyllä kun vaate- ja ruoka-jutuista ym. myös! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hej vain :) Ei yhtään haittaa jos korjaat osoitteen sinne :) Kiva, ihan hauska kirjoitella ihan muitakin asioita. :)

      Poista