2015-02-06

Aurinkoinen perjantai

Olipa ihana herätä rankan viikon viimeisenä arkipäivänä auringonpaisteeseen! Tai heräänhän minä joka päivä tekoaurinkooni, mutta tällä kertaa valon lähde oli ihan oikea a u r i n k o ja valaisi koko asunnon. Meillä osoittaa kaikki ikkunat vähän harmillisesti samaan suuntaan ja aurinko paistaa parhaiten heti aamusta. 


Aurinko toi tietenkin esiin myös talven pölyt, mutta en jaksanut välittää nyt niistä :) Lasitetun parvekkeen silmästä seinään naulattu hirvi näytti lämpötilaksi jo yhdeksää astetta plussaa, joten uskaltauduin kameran kanssa jopa ulos asti. Näytin varmaan talviunilta nousseelta karhulta siellä siristellessäni! 


Pingviiniparat näyttivät yllättyvän auringosta yhtä paljon kuin minä!
Akryyliväreillä maalaamani isoleukainen hijab-nainen sai ensimmäistä kertaa vähän (epäsuoraa) aurinkoa. Ruskettuukohan hän kesän myötä? ;) Korut ja laukku on kyllä pysyneet tallessa tätin tuiman katseen alla! 


Huonekuusi näyttää näköjään talviselta vaikka siihen paistaisikin aurinko. Mihin tämän voi säilöä kesäksi? Oletin kasvin kuolevan heti sen jälkeen kun joulukuusen hommat on hoidettu, mutta tämähän onkin ollut yllättävän sinnikäs... 

Hauskaa viikonloppua teille, minä ainakin aion ottaa oiikein rennosti! :) 

2 kommenttia:

  1. Huonekuusi on viherkasvi, kesällä sen voi hyvin siirtää ulos! Huonekuusi on yksi huonekasvilemppareistani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiitos tiedosta! Pitää varmaan siirtää se kesällä sitten parvekkeelle. :)

      Poista